Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Akademia Balmora

troluuu123

Recommended Posts

Czego dotyczy problem: WH i Atak na cel
Opis problemu: działało 
Kiedy i gdzie wystąpił problem: 

Siema  :) jestem szczesliwym posiadaczem waszego programiku i ciesze sie ze moge wspierac ten projekt $ :). Mam pytanie odnoscie akademii Balmora poniewaz jest problem z botem ale to powoli juz pisze o co chodzi :) Na poczatku wszystko pieknie chodziło( atak na cel, waithack - ogarnalem jak ustawic by nie wywalalo etc. wszystko fajnie smiga) az do teraz. Zaznacze ze gram 2 ręką poniewaz nic innego nie dzialalo by sie pobawic w pelni botem ale mniejsza. Miałem darmowego IS (kostium,fryz,wierzch,pet,ppk,nakladka na 2 reke) ze wzgledu na limitery(tak mysle). Gdy mialem ten calyy free IS działało wszystko atak na cel, waithack, a teraz gdy IS się skonczyl nagle nie dziala ani atak na cel ani waithack ()wszystkie stare proby ustawiania bota skutkowaly wywalaniem) dzialalo tylko i wylacznie na 2rece z tym free is'em. Wiec sie tak zastanawiam czy IS moze na 2 reke nakladka ..sprawila ze bot działał" ? moglibyscie to sprawdzic ? Bardzo dziwne ze z tym free isem dzialalo a bez nic i wywala. Moze przyczynie sie do obejscia akademii Balmory :) Prosze o odzew i pozdro ! 
Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): 
Logi(*data\logs\najnowszy):

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...