Administrators KacMorderca 714 Posted October 14, 2021 Administrators Report Share Posted October 14, 2021 @Premium @Użytkownik Podczas dzisiejszej przerwy technicznej wprowadzono następujące zmiany: - Wprowadzono nowy system autoryzacji IP. Od teraz logując się na swoje konto z nowego ip, będziecie na email otrzymywali wiadomość aby potwierdzić jednorazowo lub na stałe dodać do whitelisty ip. Ma to na celu ograniczenie dostępu do kont osobom niepożądanym. - Dodano Vidgar.pl wraz z Fishbotem do listy obsługiwanych serwerów. - Poprawiono WaitHacka na Classicmt2(aby działało trzeba trzymać spacje). - Poprawiono Waithacka na iMetinie. 3 1 Link to comment
Eddy 1 Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 Elegancko. Kacu przepraszam że znowu usłyszysz to pytanie, ale kiedy będzie wiadomo co z Pangeayt2? Link to comment
Majkell 0 Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 Z ClassicMT2 wyrzuca podczas korzystania :/ Link to comment
proelo007 3 Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 Dodatkowo podczas logowania wyskakuje błąd niepoprawnego IP. Ktoś ma pomysł na rozwiązanie ? korzystam z tego samego urządzenia cały czas. Po tym jak wyrzuciło clienty nie mogę się już zalogować do HLBot. 1 Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted October 14, 2021 Author Administrators Report Share Posted October 14, 2021 27minut temu, Eddy napisał: Elegancko. Kacu przepraszam że znowu usłyszysz to pytanie, ale kiedy będzie wiadomo co z Pangeayt2? Nie wiadomo kiedy będzie 21minut temu, Majkell napisał: Z ClassicMT2 wyrzuca podczas korzystania :/ Stwórz temat w dziale problemy i opisz wszystko 8minut temu, proelo007 napisał: Dodatkowo podczas logowania wyskakuje błąd niepoprawnego IP. Ktoś ma pomysł na rozwiązanie ? korzystam z tego samego urządzenia cały czas. Po tym jak wyrzuciło clienty nie mogę się już zalogować do HLBot. Po logowaniu się z nowego ip musisz na mailu autoryzować owe logowanie, jeżeli jest jakiś problem to zgłoś się na support lub tu PW Link to comment
JUDASZJanusz 1 Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 Wiadomo co ze switch botem? Mi np nie działa w ogóle. Link to comment
KoateQ 0 Posted October 15, 2021 Report Share Posted October 15, 2021 po tym nie moge zalogowac sie wgl na bota oco kaman Link to comment
Paweł 1,838 Posted October 15, 2021 Report Share Posted October 15, 2021 17 godzin temu, JUDASZJanusz napisał: Wiadomo co ze switch botem? Mi np nie działa w ogóle. 5 godzin temu, KoateQ napisał: po tym nie moge zalogowac sie wgl na bota oco kaman Załóżcie tematy w odpowiednim dziale. Link to comment
Bakier 0 Posted October 15, 2021 Report Share Posted October 15, 2021 Albo mi sie zdaje albo ten waithack na spacje jest totalnie useless Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted October 15, 2021 Author Administrators Report Share Posted October 15, 2021 43minuty temu, Bakier napisał: Albo mi sie zdaje albo ten waithack na spacje jest totalnie useless Ale to nie nasz wymysł tylko classica zabezpieczenia Link to comment
Araabek 0 Posted October 15, 2021 Report Share Posted October 15, 2021 a ten waithack na spacje działa na classic napewno wgl? Bo mi chyba nie XD Link to comment
stefan123 9 Posted October 15, 2021 Report Share Posted October 15, 2021 nie działa na nowo ten waithack , do póki nie daliscie info wszystko smigało , będzie poprawione? Link to comment
Recommended Posts