Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Injectowanie Zelonia

sQual

Recommended Posts

Pomógł mi pewien szlachetny ziomek z gry co do rozwiązania problemu ;-)

Uruchom normalnie clienta przez patcher i przy ekranie logowania zainjectuj bota :)

Musi działać :P

Edited by BITURBO
Rozwiązanie problemu
Godzinę temu, BITURBO napisał:

Pomógł mi pewien szlachetny ziomek z gry co do rozwiązania problemu ;-)

Uruchom normalnie clienta przez patcher i przy ekranie logowania zainjectuj bota :)

Musi działać :P

Nie działa wyskakuje hack detected 191

20 minut temu, igus1996rr napisał:

Jest jakiś poradnik jak to zrobić przez proces bo nie kumam 

Kiedy masz odpalone hl bota i listę serwerów to obok ikonki gdzie ustawiasz ścieżkę do serwerowego pliku .bin jest jeszcze jedna ikonka obok po prawej stronie. Klikając ją uruchomi ci się okienko z procesami (musisz mieć odpalony serwer na ekranie logowania) klikasz proces i hl injectuje się sam.

30 minut temu, Yakuzka71 napisał:

Nie działa wyskakuje hack detected 191

Odpalasz klienta w oknie czy na pełnym ekranie? 

Bo mi normalnie bez problemów w ten sposób się injectuje jak i jeszcze jednej osobie.

• Plus 1
1 minutę temu, BITURBO napisał:

normalnie, usuwasz i pobierasz na nowo co w tym niezrozumiałego? 

Nie widzę najmniejszego sensu robienia tego. Żadna nowa aktualizacja mu się nie pobierze, jedyne co to straci bezsensownie czas.

Edited by Paweł

Jak widać na filmiku włączyłem klienta gry i poczekałem aż zniknie okno CSHield'a w prawym dolnym rogu ekranu. Następnie poklikałem w zmianę channel'a, żeby klient się "odświerzył".
(Jeżeli macie wolniejszy komputer/niezoptymalizowany system to poczekajcie z 15 sekund dłużej) Gdy już klient gry się odświerzył to podwójnym kliknięciem zainjectowałem HLBot'a w grę.

Hidden Content

Edited by Paweł
18 godzin temu, Paweł napisał:

Nie widzę najmniejszego sensu robienia tego. Żadna nowa aktualizacja mu się nie pobierze, jedyne co to straci bezsensownie czas.

Zauważ że za każdym razem jak na nowo wypakowujesz HLBOTA nazwa procesu przez który bot funkcjonuje ulega zmianie.

Klucz może leżeć w tym.

6 minut temu, BITURBO napisał:

Zauważ że za każdym razem jak na nowo wypakowujesz HLBOTA nazwa procesu przez który bot funkcjonuje ulega zmianie.

Klucz może leżeć w tym.

Co ma niby nazwa pliku .exe do działania aplikacji? Czy ty wierzysz w te głupoty, które wypisujesz?

Windows 10 i nie bedzie problemu. Wy piszecie o problemach a ja grająć od 4 dni na tych zagramanicznych serwisach nie miałem ani jednego problemu robiąć tak jak kolega Paweł pokazał wyżej. Napobieracie jakiś gówien kacperskich i innych syfów bez licencji myśląc że jesteście fajni a później dziw że nie działa :D (z dystansem do ostatniego zdania. Nie chce nikogo urazić :P) 

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...