sQual 0 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Czego dotyczy pytanie: jak zainjektować Hl'a na Zelonia? Dodatkowe informacje: Nie idzie zainjectowac przez procesy Odnośnik do komentarza
BITURBO 1 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 (edytowane) Pomógł mi pewien szlachetny ziomek z gry co do rozwiązania problemu ;-) Uruchom normalnie clienta przez patcher i przy ekranie logowania zainjectuj bota Musi działać :P Edytowane 21 Czerwca 2022 przez BITURBO Rozwiązanie problemu Odnośnik do komentarza
Yakuzka71 0 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Godzinę temu, BITURBO napisał: Pomógł mi pewien szlachetny ziomek z gry co do rozwiązania problemu ;-) Uruchom normalnie clienta przez patcher i przy ekranie logowania zainjectuj bota Musi działać :P Nie działa wyskakuje hack detected 191 Odnośnik do komentarza
igus1996rr 4 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Jest jakiś poradnik jak to zrobić przez proces bo nie kumam Odnośnik do komentarza
BITURBO 1 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 20 minut temu, igus1996rr napisał: Jest jakiś poradnik jak to zrobić przez proces bo nie kumam Kiedy masz odpalone hl bota i listę serwerów to obok ikonki gdzie ustawiasz ścieżkę do serwerowego pliku .bin jest jeszcze jedna ikonka obok po prawej stronie. Klikając ją uruchomi ci się okienko z procesami (musisz mieć odpalony serwer na ekranie logowania) klikasz proces i hl injectuje się sam. 30 minut temu, Yakuzka71 napisał: Nie działa wyskakuje hack detected 191 Odpalasz klienta w oknie czy na pełnym ekranie? Bo mi normalnie bez problemów w ten sposób się injectuje jak i jeszcze jednej osobie. 1 Odnośnik do komentarza
Yakuzka71 0 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 W OKNIE Odnośnik do komentarza
BITURBO 1 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 4 minuty temu, Yakuzka71 napisał: W OKNIE Spróbuj usunąć i pobrać na nowo HL BOTA 1 Odnośnik do komentarza
Paweł 2 040 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 35 minut temu, BITURBO napisał: Spróbuj usunąć i pobrać na nowo HL BOTA XD? Odnośnik do komentarza
BITURBO 1 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Godzinę temu, Paweł napisał: XD? normalnie, usuwasz i pobierasz na nowo co w tym niezrozumiałego? Odnośnik do komentarza
Paweł 2 040 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 (edytowane) 1 minutę temu, BITURBO napisał: normalnie, usuwasz i pobierasz na nowo co w tym niezrozumiałego? Nie widzę najmniejszego sensu robienia tego. Żadna nowa aktualizacja mu się nie pobierze, jedyne co to straci bezsensownie czas. Edytowane 21 Czerwca 2022 przez Paweł Odnośnik do komentarza
Imm0rtal 0 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Siemka, też próbuje od dłuższego czasu zainicjować hl do zeloni ale bez pozytywnego skutku :/ początkowo myślałem, że trzeba podjąć X prób jak na origins2 ale chyba się myliłem Odnośnik do komentarza
Imm0rtal 0 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Jednak się nie myliłem, za 20? 30? razem się udało. Trzeba uzbroić się w cierpliwość x) Odnośnik do komentarza
Paweł 2 040 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 (edytowane) Jak widać na filmiku włączyłem klienta gry i poczekałem aż zniknie okno CSHield'a w prawym dolnym rogu ekranu. Następnie poklikałem w zmianę channel'a, żeby klient się "odświerzył". (Jeżeli macie wolniejszy komputer/niezoptymalizowany system to poczekajcie z 15 sekund dłużej) Gdy już klient gry się odświerzył to podwójnym kliknięciem zainjectowałem HLBot'a w grę. Ukryta zawartość Edytowane 21 Czerwca 2022 przez Paweł Odnośnik do komentarza
igus1996rr 4 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Mi się udało przez proces zrobić to ale ja robiłem jak miałem czarne okno metina i szybko proces zrobiłem i jak się wczytał ekran to pojawił się hl Odnośnik do komentarza
easyy12 0 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 a rage wh działa ? jak tak to jak ustawic aby nie kickało ? Odnośnik do komentarza
BITURBO 1 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 18 godzin temu, Paweł napisał: Nie widzę najmniejszego sensu robienia tego. Żadna nowa aktualizacja mu się nie pobierze, jedyne co to straci bezsensownie czas. Zauważ że za każdym razem jak na nowo wypakowujesz HLBOTA nazwa procesu przez który bot funkcjonuje ulega zmianie. Klucz może leżeć w tym. Odnośnik do komentarza
Paweł 2 040 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 6 minut temu, BITURBO napisał: Zauważ że za każdym razem jak na nowo wypakowujesz HLBOTA nazwa procesu przez który bot funkcjonuje ulega zmianie. Klucz może leżeć w tym. Co ma niby nazwa pliku .exe do działania aplikacji? Czy ty wierzysz w te głupoty, które wypisujesz? Odnośnik do komentarza
rusak1231 0 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Windows 10 i nie bedzie problemu. Wy piszecie o problemach a ja grająć od 4 dni na tych zagramanicznych serwisach nie miałem ani jednego problemu robiąć tak jak kolega Paweł pokazał wyżej. Napobieracie jakiś gówien kacperskich i innych syfów bez licencji myśląc że jesteście fajni a później dziw że nie działa (z dystansem do ostatniego zdania. Nie chce nikogo urazić :P) Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 2 Lipca 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi