Biszkopt 0 Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 Czego dotyczy problem: Brak możliwości pobrania i odpalenia bota Opis problemu: Przy aktualizacji windowsa ( w trakcie posiadania w11 ) dnia wczorajszego usuneło mi bota ( dnia dzisiejszego ) i mozliwosc jego pobrania poniewaz mimo wylaczenia w przegladarce o sprwdzaniu czy plik ma wirusa dalej go pobrac nie moge a z PC mi usunelo plik z BOTem i nie wiem czy da sie to jakos obejsc bo siedze przy tym juz z 5h i nie mam juz pomyslu Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dzisiaj rano po wczorajszej aktualizacji Windowsa 11 Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): https://prnt.sc/1wdjocg Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
DUDEK 1,758 Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 Poradnik jak wyłączyć AntiVirusa w win 11 1. Wejdź w start i wpisz zasady grup 2. W zakładce "Konfiguracja Systemu" wejdź w "Szablony Administracyjne" 3. Następnie w "Komponenty Windows", Następnie szukasz "Microsoft Defender AntiVirus" 4. Gdy znajdziesz kliknij dwa razy w "Wyłącz program antywirusowy Windows Defender" 5. Po odpaleniu okienka zaznacz opcję z "Włącz na Wyłącz" ( Z lewej strony u góry ) Link to comment
Moderators Patryczku 1,022 Posted October 27, 2021 Moderators Report Share Posted October 27, 2021 Brak aktywności przez 7 dni, zamykam. Link to comment
Moderators Patryczku 1,022 Posted October 27, 2021 Moderators Report Share Posted October 27, 2021 Link to comment
Recommended Posts