xSuz 84 Posted August 3, 2022 Report Share Posted August 3, 2022 Nazwa funkcji: Bij bossa z buta Opis jak ta funkcja ma działać: Dodać opcję do farmbota aby bossy były zbijane z buta nie z konia. Aktualnie trzeba je bić na NOK, żeby jakkolwiek to działało, a na większości mediumów bossy z buta ez schodzą przynajmniej te dla dzieci, nie mówię o serwerach zwanych symulatorem czarnego orka. Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): Link to comment
SoheA 45 Posted August 4, 2022 Report Share Posted August 4, 2022 ?? trochę nie rozumiem propozycji. Jest opcja WH + Farmbot i funkcje "Podchodź do celu bez atakowania go" w czym problem? Link to comment
xSuz 84 Posted August 5, 2022 Author Report Share Posted August 5, 2022 15 godzin temu, SoheA napisał: ?? trochę nie rozumiem propozycji. Jest opcja WH + Farmbot i funkcje "Podchodź do celu bez atakowania go" w czym problem? Legit mordo, legit. WH to nie legit Link to comment
SoheA 45 Posted August 5, 2022 Report Share Posted August 5, 2022 to ustaw sobie farmbota i atak na niego z buta jak chcesz legit. Bot nie ma byc legit tylko ma pomagac w gierce 2 Link to comment
xSuz 84 Posted August 5, 2022 Author Report Share Posted August 5, 2022 8 godzin temu, SoheA napisał: to ustaw sobie farmbota i atak na niego z buta jak chcesz legit. Bot nie ma byc legit tylko ma pomagac w gierce wez se idz, bo nikt cie o głupie rady nie prosił 1 Link to comment
SoheA 45 Posted August 5, 2022 Report Share Posted August 5, 2022 Nikt nie musiał. Wyrażam swoje zdanie - jak chcesz mieć bota legit to jest to niemożliwe. Każdy bot to wspomagacz do gierki i nie może być legit jeśli jest wspomagaczem. Legit to możesz mieć config do csa a nie do metina ;). a jak chcesz grać legit to nie korzystaj z bota. 2 Link to comment
xSuz 84 Posted August 5, 2022 Author Report Share Posted August 5, 2022 35 minut temu, SoheA napisał: Nikt nie musiał. Wyrażam swoje zdanie - jak chcesz mieć bota legit to jest to niemożliwe. Każdy bot to wspomagacz do gierki i nie może być legit jeśli jest wspomagaczem. Legit to możesz mieć config do csa a nie do metina ;). a jak chcesz grać legit to nie korzystaj z bota. Widocznie jesteś przytrzymany, jeżeli uważasz, że funkcja zbijania bossa z buta nie będzie bardziej legit niż bicie go na NOK'u lub WH. Jeżeli bot nie ma być legit, to po co chlopaki dodawali funkcje typu rotacja, przy biciu, randomowe czasy pelerynek czy path finding i inne funkcje które są legit i zapobiegają otrzymaniu bana. Wymyśliłeś sobie jakąś swoją wersje i zaśmiecasz mi temat. 1 2 Link to comment
SoheA 45 Posted August 5, 2022 Report Share Posted August 5, 2022 ? przyklej. Dlatego Ci tłumacze że możesz ustawić sobie farmbota na bicie moby, metiny albo bossy bez WH, a ty sie feflasz do mnie. 1 Link to comment
Sheyana 12 Posted August 6, 2022 Report Share Posted August 6, 2022 1 godzinę temu, elwinektaty napisał: zapobiegają otrzymaniu bana. A tak ogólnie to zdajesz sobie sprawę, że jedyne co w 100% daje gwarancje,że nie dostaniesz bana to granie bez bota a to co napisałeś ma się nijak do stanu rzeczywistego? 1 1 Link to comment
xSuz 84 Posted August 8, 2022 Author Report Share Posted August 8, 2022 W dniu 6.08.2022 o 00:27, SoheA napisał: ? przyklej. Dlatego Ci tłumacze że możesz ustawić sobie farmbota na bicie moby, metiny albo bossy bez WH, a ty sie feflasz do mnie. Nie, nie moge. Bo bot tego bossa będzie zbijał z konia, przez co będzie go odpychał. Ale jak grasz w metina od wczoraj, to możesz nie wiedzieć o takich mechanikach, nie szkodzi. W dniu 6.08.2022 o 02:09, Sheyana napisał: A tak ogólnie to zdajesz sobie sprawę, że jedyne co w 100% daje gwarancje,że nie dostaniesz bana to granie bez bota a to co napisałeś ma się nijak do stanu rzeczywistego? Obydwoje jesteście odklejeni. Nikt nigdzie nie napisał, o jakiejkolwiek gwarancji, że nie dostaniesz bana. Logiczne jest, że jezeli bot bije bossa z WH, czy NOK to ktoś przejeżdżający obok widzi, że coś jest nie tak i może to zgłosić. Jeżeli bot biłby tego samego bossa z buta, to tego zgłoszenia by nie było, bo jest to NORMALNE. Idzcie być debilami gdzie indziej, żegnam. 1 Link to comment
Sheyana 12 Posted August 8, 2022 Report Share Posted August 8, 2022 (edited) Mordeczko, weź może profilaktycznie sie przebadaj, jakiś rezonans magnetyczny czy coś, może jeszcze nie jest za późno na leczenie bo ewidentnie widać u Ciebie pierwsze symptomy Demencji. Twoje jedno zdanie następnemu przeczy. Upośledzenia funkcji intelektualnych postępuje bardzo szybko więc odstaw internet na bok, przestań pruć sie do ludzi bez powodu i czym prędzej przebadaj sie, może Cie jeszcze uratują.. =) W dniu 5.08.2022 o 23:31, elwinektaty napisał: zapobiegają otrzymaniu bana. 3 dni później: 9 godzin temu, elwinektaty napisał: Nikt nigdzie nie napisał, o jakiejkolwiek gwarancji, że nie dostaniesz bana. To jak w końcu? Zapobiegają banom czy nie? . 9 godzin temu, elwinektaty napisał: Logiczne jest, że jezeli bot bije bossa z WH, czy NOK to ktoś przejeżdżający obok widzi, że coś jest nie tak i może to zgłosić. Jeżeli bot biłby tego samego bossa z buta, to tego zgłoszenia by nie było, bo jest to NORMALNE. Idzcie być debilami gdzie indziej, żegnam Fajnie, że podzieliłeś sie z nami twoimi odczuciami ale hm.. Kto pytał? Tak, wiem, że temat to propozycja aby w farmbocie była opcja bicie z buta. Rozumiem twój punkt widzenia jednakże dla mnie samego ma taka opcja znaczenia tyle co zeszłoroczny śnieg więc sie o tym nie wypowiadam bo mnie to nie dotyczy TYMSAMYM nie wypowiadam sie ani pozytywnie ani negatywnie i nie interesuje mnie co z tą propozycją dalej będzie. A to, że w tym samym temacie napisałeś coś co nie jest prawdą i nieświadomie może wprowadzić nowicjusza w błąd fundując mu blokady kont, wymagało aby Ci objaśnić, że nie masz racji i w żaden sposób nie odnosiło się do samej propozycji co powtarzam po raz kolejny. Próbowanie wytłumaczenia Tobie, że jesteś w błędzie pisząc bez żadnych wyzwisk i obrażania (Do tego momentu bo za głośno już szczekasz bo Ciebie najwyraźniej nikt w domu nie nauczył kultury =) ) odpierane jest argumentacją i uzasadnieniem tego co nie ma nic wspólnego z tym co przynajmniej JA do Ciebie napisałem. Tylko i wyłącznie napisałem, że jesteś w błędzie myśląc, że są funkcje podczas których używania NIE MA SZANS NA BANA BO JAK TO SAM POWIEDZIAŁEŚ TE FUNKCJE: Z A P O B I E G A J Ą , co raz, że nie jest prawdą a dwa, celowo zacytowałem konkretne zdanie i konkretne słowa żeby nie było wątpliwości do czego sie odnoszę a Ty w odpowiedzi próbujesz mi coś tłumaczyć odnośnie tego jak przypałowe jest bicie bossów na NOK'u o którym słowem nie wspomniałem ani nie porównałem co jest normalne a co nie jest. Dyskusja z Tobą jest jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne jak dobrze grasz gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny z wygranej. Także na odchodne mam nadzieję, że ze swojej "wygranej" jesteś dumny . @ SoheA dorzucamy sie na zbiórkę na leczenie naszego gołąbka ? Edited August 8, 2022 by Sheyana Link to comment
SoheA 45 Posted August 9, 2022 Report Share Posted August 9, 2022 Szkoda mi pieniędzy na takie coś.. Już wole bezdomnemu dać niż temu czemuś 1 Link to comment
Administrators KacMorderca 705 Posted July 18, 2023 Administrators Report Share Posted July 18, 2023 Link to comment
Recommended Posts