Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Eny.pl | Waithack

Bati

Recommended Posts

Czego dotyczy problem: Nie działa waithack
Opis problemu: Waithack jedynie przyciąga potwory, ale niestety nie zadaje DMG
Kiedy i gdzie wystąpił problem: Eny.pl | 05.08.2022
Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): -
Logi(*data\logs\najnowszy): -

2 godziny temu, Bati napisał:

Czego dotyczy problem: Nie działa waithack
Opis problemu: Waithack jedynie przyciąga potwory, ale niestety nie zadaje DMG
Kiedy i gdzie wystąpił problem: Eny.pl | 05.08.2022
Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): -
Logi(*data\logs\najnowszy): -

WH dobrze działające zastaniesz na Eny tylko w m1. Wszystkie inne mapy to albo działa jakby chciało a nie mogło (nie przez bota tylko zabezpieczenia) albo kompletnie nie działa i nic sie nie dzieje po włączeniu oprócz ewentualnej animacji jakby potwory wokół dostawały DMG i co  chwile upadały. 

A jeśli planujesz na serwerze pograć nieco dłużej to zaufaj mi - funkcje waithack omijaj szerokim łukiem bo gwarantuje Ci i zarazem przestrzegam (Jako osoba która gra na serwerze od praktycznie samego startu po dziś dzień) że prędzej czy później skończysz z mindfuck'iem na twarzy kiedy nagle wyrzuci cie z gry i przeczytasz: Twoje konto jest zablokowane z powodu: Używanie Cheatów (Tą formułkę na pamięć znam słowo w słowo xD).  Mają system logów i to taki wcale nie najgorszy delikatnie mówiąc i nawet jeśli nie weźmiesz mojej porady na poważnie to sam sie przekonasz na własnej skórze jak bardzo nieprzyjemny system logów mają na serwerze. 

I żeby nie było - po logach wyłapiesz bana nie tylko z używania funkcji waithack. Od startu nazbierałem już chyba dwucyfrową ilość banicji z czego za same WH 4/5 kont poleciało. I to wcale nie musi wyglądać tak, że odpalisz wh na 10min w m1 na pieskach i dostaniesz z automatu po sekundzie bana. Nie wiem jak nie rozumiem tego działania i nie wytłumacze ci dlaczego ale ja np wyłapałem po chwili z automatu tak samo jak i wyłapałem po 2 dniach od użycia. Także baw sie z rozwagą misiu 

pozdro:Boost:

• Love 1
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...