m4tys99 1 Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Czego dotyczy problem: Dostałem bana na Balmorze teraz kazde zalozone konto insta perm nawet nie zdaze sie zarejestrowac Opis problemu: Czy jest ktos w stanie pomoc ? odwdziecze sie tokenami Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Odnośnik do komentarza
nevidiusz 394 Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Jak używałeś proxy, to też był taki problem? Odnośnik do komentarza
nevidiusz 394 Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Ban IP,hwid może Odnośnik do komentarza
m4tys99 1 Opublikowano 28 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 1 godzinę temu, nevidiusz napisał: Jak używałeś proxy, to też był taki problem? Nie korzystałem z proxy ale wydaje mi sie ze skoro nawet nie zdaze sie zalogowac na konto i jest insta perm to juz powazniejsza sprawa Odnośnik do komentarza
nevidiusz 394 Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 1 godzinę temu, m4tys99 napisał: Nie korzystałem z proxy ale wydaje mi sie ze skoro nawet nie zdaze sie zalogowac na konto i jest insta perm to juz powazniejsza sprawa Ja bym spróbował hwid spoofer z forum dział poradniki, założył konto przez vpn i wszedł na vpn lub proxy Odnośnik do komentarza
dendik21 13 Opublikowano 29 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 7 godzin temu, nevidiusz napisał: Ja bym spróbował hwid spoofer z forum dział poradniki, założył konto przez vpn i wszedł na vpn lub proxy ziomek po co sie udzielasz i robisz spam jak nie masz pojecia? xd na balmorze proxy czy vpn nic nie da jak dadzą perma, spoofer nie działa też, z tego co wiem to na razie nikt nie wie na co dokładnie banują, ja próbowałem juz wszystkiego, pomógl tylko format Odnośnik do komentarza
olektcz 1 Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 up, może komuś udało się obejść bana na Balmorce? Odnośnik do komentarza
dendik21 13 Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 11 godzin temu, olektcz napisał: up, może komuś udało się obejść bana na Balmorce? mi pomógł format Odnośnik do komentarza
olektcz 1 Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Nie no format żeby robić to przesada, dobrze byłoby wiedzieć na co dokładnie banują. Zmiana hwid nie pomaga albo nie działa Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 19 Października 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi