Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

hlbot jak dobrze zaczac aby nie zostac od razu zbanowanym

dragorn

Recommended Posts

Tak jak wyzej w tytule.. W co musialbym jeszcze zainwestowac aby nie zostac na start zbanowanym? Glownie chodzi aby chronic wszystkie konta -powiedzmy odpale 5 kont i 1 wykryja zeby nie pociagneli wszystkich od razu ale tylko te ktore zostanie nakryte na cheatowaniu.. Jakies programy? wiem ze hlbot ma proxy i trzeba znalezc odpowienie.. Ale tak poza tym tez sa jakies hwid i vpny.. Ogolnie jestem zielony w tych tematach a chcialem sie pobawic.. Aby nie chce konczyc po 1 dniu tej zabawy ^^.

To jak nie chcesz kończyć po 1 dniu zabawy, a dopiero zaczynasz się bawić w HLBOTa to logicznym jest że nie robisz 5 kont tylko jedno bez przypałowych funkcji. 

Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc?
Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer!
Pisz PW 

Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić!

4 godziny temu, Cziter napisał:

To jak nie chcesz kończyć po 1 dniu zabawy, a dopiero zaczynasz się bawić w HLBOTa to logicznym jest że nie robisz 5 kont tylko jedno bez przypałowych funkcji. 

ok ale nawet powiedzmy ze zrobie 2.. 1 glowne i 1 bot..

To sobie kup VPNa z Opery na zmiane IP bo tak to jedynie to proxy

Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc?
Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer!
Pisz PW 

Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić!

11 godzin temu, dragorn napisał:

Tak jak wyzej w tytule.. W co musialbym jeszcze zainwestowac aby nie zostac na start zbanowanym? Glownie chodzi aby chronic wszystkie konta -powiedzmy odpale 5 kont i 1 wykryja zeby nie pociagneli wszystkich od razu ale tylko te ktore zostanie nakryte na cheatowaniu.. Jakies programy? wiem ze hlbot ma proxy i trzeba znalezc odpowienie.. Ale tak poza tym tez sa jakies hwid i vpny.. Ogolnie jestem zielony w tych tematach a chcialem sie pobawic.. Aby nie chce konczyc po 1 dniu tej zabawy ^^.

Nie używaj przypałowych opcji takich jak: wallhack, atak na cel, waithack

Konta zakładaj przez VPN, każde z innego ip

Zainwestuj w proxy, najlepiej tyle ile kont, pod 5 kont 5 serwerów proxy, na każde konto logujesz się z osobnego proxy i tak omijasz bana za powiązanie kont

Na niektórych serwerach mogą dojść też po handlu

W temacie proxy mogę Ci pomóc na pv

sygnatura.png.827085b447ffc8e0363c80c5e5f43ab3.png

4 godziny temu, nevidiusz napisał:

Nie używaj przypałowych opcji takich jak: wallhack, atak na cel, waithack

Konta zakładaj przez VPN, każde z innego ip

Zainwestuj w proxy, najlepiej tyle ile kont, pod 5 kont 5 serwerów proxy, na każde konto logujesz się z osobnego proxy i tak omijasz bana za powiązanie kont

Na niektórych serwerach mogą dojść też po handlu

W temacie proxy mogę Ci pomóc na pv

Jakbym uzywal to raczej tylko jakiejs farmy na dungi/metki bossy bo najprzydatniejsze + nie jest to mega przypalowe o ile sie tego w miare pilnuje i nie uzywa 24/7..  Czyli konta poprzez vpn w operze i tylko proxy z hlbota... I rozumiem ze proxy chroni przed powiazaniem kont jesli gram na 1 kompie tak? A jak to dziala jesli wezme proxy raz z tego kraju a raz z tego..nie widac tego lub nikt nic nie bedzie podejrzewal?

9 godzin temu, dragorn napisał:

Jakbym uzywal to raczej tylko jakiejs farmy na dungi/metki bossy bo najprzydatniejsze + nie jest to mega przypalowe o ile sie tego w miare pilnuje i nie uzywa 24/7..  Czyli konta poprzez vpn w operze i tylko proxy z hlbota... I rozumiem ze proxy chroni przed powiazaniem kont jesli gram na 1 kompie tak? A jak to dziala jesli wezme proxy raz z tego kraju a raz z tego..nie widac tego lub nikt nic nie bedzie podejrzewal?

Proxy zmienia ip klienta gry który łączy się z serwerem gry, Czyli Administratorzy widzą że zalogowałeś się z innego ip a nie tego samego na którym masz swoje główne konto, przez co ban za powiązanie jest zmniejszony do minimum, Kazdy serwer proxy ma inny adres ip, czyli jak weźmiesz inny to administrator będzie widział że logujesz się cały czas z innego adresu, jesli byłby chujem to mógłby sie o to dojebać, nie wiem jak wygląda regulamin na niektórych serwerach zabraniają używać vpn,proxy 

Cytat

§4.7 Korzystanie z narzędzi maskujących prawdziwy adres IP (VPN, Proxy itp.) bez uzasadnionego powodu i uprzedniej zgody Administracji będzie skutkować stałą blokadą konta. ~~Alune.PL

Gdybyś się zdecydował i chciał zakupić, zapraszam do mojego tematu w dziale sprzedaże, Stałe niezmienne IP, szybkie serwery, preferuje Niemieckie serwery, lecz z innymi krajami równieź nie powinno być problemu.

Pozdrawiam :PikaHey:

sygnatura.png.827085b447ffc8e0363c80c5e5f43ab3.png

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...