Veyy 1 Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Czego dotyczy problem: siema, hl nie odpala. Dodałem zgłoszenie na support i dostałem odpowiedź aby sprawdzić czy zapora i antywirus są wyłączone Wszystko powyłączane a problem istnieje dalej Opis problem: po odpaleniu HL z folderu znika plik 'patch'. Wyskakuje okienko ładowania po czym znika a plik 'patch' wraca i tyle. Nic innego sie nie dzieje, nadmienie ze wczoraj wszystko dzialalo normalnie. Probowalem pobrac na nowo ale dalej to samo. Ktos moze mial podobnie? Z gory dzieki za pomoc 1 Odnośnik do komentarza
krulewicz 0 Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Dzisiaj wystapil identyczny problem Odnośnik do komentarza
dragorn 2 Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 1.5h temu wszystko bylo git i u mnie to samo teraz.. mi windows usunal plik glowny do wlaczania i wykrywa to jako wirusa 1 Odnośnik do komentarza
SiewcaPaniki 0 Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Odpalajcie sobie przez winrara, nie zapisują sie ustawienia ale działa Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 14 Listopada 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi