Veyy 1 Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 Czego dotyczy problem: siema, hl nie odpala. Dodałem zgłoszenie na support i dostałem odpowiedź aby sprawdzić czy zapora i antywirus są wyłączone Wszystko powyłączane a problem istnieje dalej Opis problem: po odpaleniu HL z folderu znika plik 'patch'. Wyskakuje okienko ładowania po czym znika a plik 'patch' wraca i tyle. Nic innego sie nie dzieje, nadmienie ze wczoraj wszystko dzialalo normalnie. Probowalem pobrac na nowo ale dalej to samo. Ktos moze mial podobnie? Z gory dzieki za pomoc 1 Link to comment
krulewicz 0 Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 Dzisiaj wystapil identyczny problem Link to comment
dragorn 2 Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 1.5h temu wszystko bylo git i u mnie to samo teraz.. mi windows usunal plik glowny do wlaczania i wykrywa to jako wirusa 1 Link to comment
SiewcaPaniki 0 Posted October 15, 2022 Report Share Posted October 15, 2022 Odpalajcie sobie przez winrara, nie zapisują sie ustawienia ale działa Link to comment
Administrators KacMorderca 713 Posted November 14, 2022 Administrators Report Share Posted November 14, 2022 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts