DanyPOGU 0 Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 Czego dotyczy pytanie: Dostalem Bana na glevii po łączeniu na wszystkie konta, co musze zrobic zeby moc znowu zaczac tam grac "bez strachu" ? Dodatkowe informacje: Link to comment
WaldemarKasta 13 Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 (edited) Żeby grać bez strachu to musiałbyś zrezygnować z korzystania z HL bota. Natomiast prawdopodobieństwo bana możesz obniżyć nie korzystając z przypałowych funkcji takich jak waithack, range pickup, wallhack oraz NOK. To nie pandorum, gdzie nawet za autopickupa nie banują, tutaj GMowie mają odrobinę oleju w głowie i nie ukrywajmy..., nawet głupiego NOKa widać odpalonego jak skur*******... Wysoce prawdopodobne, że za te funkcję otrzymasz bana po logach choćby wstecz. Jeśli nie dostałeś bana w grze, niech nie zwiedzie Cię to, że następnego dnia będziesz mógł się zalogować. Natomiast jeśli już chcesz używać którejś tych funkcji, pamiętaj, że gracze szybko Cię zgłoszą, a administracja na tą chwilę bardzo często jest online i to w dobrej liczbie, zatem wykrywacz graczy włącz z opcją zapauzowania bota, jeśli już musisz grać full odpał. Ponadto, wykrywacz GM i wykrywacz TP odpalić na zapauzowanie funkcji (wydaje mi się, że wykrywacz obserwatora przestał już działać, w razie czego niech ktoś poprawi). To takie moje spostrzeżenia na przestrzeni ostatniego tygodnia choć odpuściłem ten serwer ze względu na brak czasu na grę, natomiast moich dwóch znajomych grają na hlu, gdzie biegają dungi na kilka postaci farmbotem i są bez bana, ale to zasługa, że każdy dungeon mają napisany bez waithacka, wallhacka, nieodpychania na koniu bez rangepickupa. Podstawami ich configów jest pickup zwykły (podchodź po przedmioty, używaj z i na pewno nie prędkość 0.1), trasa nagrana z dużą dokładnością, ponadto opcje żeby odpalał skille i marmurek, opcja szukania dróg eksperymentalnych do celu, wracanie do najbliższego punktu na mapie po zabiciu celu, questy wiadomo muszą być i tak to mniej więcej tu wygląda. Wszystko do ogarnięcia jest Edited October 24, 2022 by WaldemarKasta 1 @ Kowalski05 żadnego handlu z tym szczawiem! Link to comment
XeDyN 1,543 Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 A jak dostałeś bana i nie możesz się na nowym koncie nadal zalogować to możesz sprawdzić ten tool: 1 1 Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Link to comment
Administrators KacMorderca 659 Posted November 14, 2022 Administrators Report Share Posted November 14, 2022 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts