vegerot 0 Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 Czego dotyczy pytanie:Czy da radę obejść bana na hwid na glevi ? Dodatkowe informacje Link to comment
XeDyN 1,539 Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 Czy próbowałeś użyć tego? Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Link to comment
vegerot 0 Posted October 27, 2022 Author Report Share Posted October 27, 2022 Ta próbowałem I nadal banicja jak chce się zalogować Link to comment
XeDyN 1,539 Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 Skontaktuj się ze mną na discord. Spróbujemy dodać spoofera na Glevie XeDyN#6536 Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Link to comment
Pavellos 0 Posted November 5, 2022 Report Share Posted November 5, 2022 mi format pomógł xd Link to comment
WaldemarKasta 13 Posted November 5, 2022 Report Share Posted November 5, 2022 5 godzin temu, Pavellos napisał: mi format pomógł xd Serio? To chyba zbyt proste @ Kowalski05 żadnego handlu z tym szczawiem! Link to comment
Pavellos 0 Posted November 7, 2022 Report Share Posted November 7, 2022 W dniu 5.11.2022 o 20:03, WaldemarKasta napisał: Serio? To chyba zbyt proste Przed tym próbowałem zmieniać numery seryjne, hwid i co tylko znalazłem w sieci i bez żadnego rezultatu. Po formacie wszystko działa. Glevia musi gdzieś zapisywać jakieś pliki, i może informacje o banie. Usuniesz clienta z pc i po rozpakowaniu nowego masz zapisane wszystkie dane do logowania więc gdzieś to musi być Link to comment
WaldemarKasta 13 Posted November 7, 2022 Report Share Posted November 7, 2022 6 godzin temu, Pavellos napisał: Przed tym próbowałem zmieniać numery seryjne, hwid i co tylko znalazłem w sieci i bez żadnego rezultatu. Po formacie wszystko działa. Glevia musi gdzieś zapisywać jakieś pliki, i może informacje o banie. Usuniesz clienta z pc i po rozpakowaniu nowego masz zapisane wszystkie dane do logowania więc gdzieś to musi być Dane do logowania to akurat w edytorze rejestru są. Dobra to zaraz zaoram windowsa i zobaczymy @ Kowalski05 żadnego handlu z tym szczawiem! Link to comment
WaldemarKasta 13 Posted November 7, 2022 Report Share Posted November 7, 2022 (edited) 8 godzin temu, Pavellos napisał: Przed tym próbowałem zmieniać numery seryjne, hwid i co tylko znalazłem w sieci i bez żadnego rezultatu. Po formacie wszystko działa. Glevia musi gdzieś zapisywać jakieś pliki, i może informacje o banie. Usuniesz clienta z pc i po rozpakowaniu nowego masz zapisane wszystkie dane do logowania więc gdzieś to musi być sprawdziłem, format nie pomógł, client od nowa pobrany Edited November 7, 2022 by WaldemarKasta @ Kowalski05 żadnego handlu z tym szczawiem! Link to comment
Administrators KacMorderca 659 Posted November 27, 2022 Administrators Report Share Posted November 27, 2022 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts