Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Glevia ban na hwid

vegerot

Recommended Posts

• 2 weeks later...
W dniu 5.11.2022 o 20:03, WaldemarKasta napisał:

Serio? To chyba zbyt proste ;)

Przed tym próbowałem zmieniać numery seryjne, hwid i co tylko znalazłem w sieci i bez żadnego rezultatu. Po formacie wszystko działa. Glevia musi gdzieś zapisywać jakieś pliki, i może informacje o banie. Usuniesz clienta z pc i po rozpakowaniu nowego masz zapisane wszystkie dane do logowania więc gdzieś to musi być

6 godzin temu, Pavellos napisał:

Przed tym próbowałem zmieniać numery seryjne, hwid i co tylko znalazłem w sieci i bez żadnego rezultatu. Po formacie wszystko działa. Glevia musi gdzieś zapisywać jakieś pliki, i może informacje o banie. Usuniesz clienta z pc i po rozpakowaniu nowego masz zapisane wszystkie dane do logowania więc gdzieś to musi być

Dane do logowania to akurat w edytorze rejestru są. Dobra to zaraz zaoram windowsa i zobaczymy 

@ Kowalski05   żadnego handlu z tym szczawiem!

8 godzin temu, Pavellos napisał:

sprawdziłem, format nie pomógł, client od nowa pobrany

Edited by WaldemarKasta

@ Kowalski05   żadnego handlu z tym szczawiem!

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...