vegerot 0 Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Czego dotyczy pytanie:Czy da radę obejść bana na hwid na glevi ? Dodatkowe informacje Odnośnik do komentarza
XeDyN 1 871 Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Czy próbowałeś użyć tego? Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Odnośnik do komentarza
vegerot 0 Opublikowano 27 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Ta próbowałem I nadal banicja jak chce się zalogować Odnośnik do komentarza
XeDyN 1 871 Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Skontaktuj się ze mną na discord. Spróbujemy dodać spoofera na Glevie XeDyN#6536 Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Odnośnik do komentarza
Pavellos 0 Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 mi format pomógł xd Odnośnik do komentarza
WaldemarKasta 13 Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 5 godzin temu, Pavellos napisał: mi format pomógł xd Serio? To chyba zbyt proste @ Kowalski05 żadnego handlu z tym szczawiem! Odnośnik do komentarza
Pavellos 0 Opublikowano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 W dniu 5.11.2022 o 20:03, WaldemarKasta napisał: Serio? To chyba zbyt proste Przed tym próbowałem zmieniać numery seryjne, hwid i co tylko znalazłem w sieci i bez żadnego rezultatu. Po formacie wszystko działa. Glevia musi gdzieś zapisywać jakieś pliki, i może informacje o banie. Usuniesz clienta z pc i po rozpakowaniu nowego masz zapisane wszystkie dane do logowania więc gdzieś to musi być Odnośnik do komentarza
WaldemarKasta 13 Opublikowano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 6 godzin temu, Pavellos napisał: Przed tym próbowałem zmieniać numery seryjne, hwid i co tylko znalazłem w sieci i bez żadnego rezultatu. Po formacie wszystko działa. Glevia musi gdzieś zapisywać jakieś pliki, i może informacje o banie. Usuniesz clienta z pc i po rozpakowaniu nowego masz zapisane wszystkie dane do logowania więc gdzieś to musi być Dane do logowania to akurat w edytorze rejestru są. Dobra to zaraz zaoram windowsa i zobaczymy @ Kowalski05 żadnego handlu z tym szczawiem! Odnośnik do komentarza
WaldemarKasta 13 Opublikowano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 (edytowane) 8 godzin temu, Pavellos napisał: Przed tym próbowałem zmieniać numery seryjne, hwid i co tylko znalazłem w sieci i bez żadnego rezultatu. Po formacie wszystko działa. Glevia musi gdzieś zapisywać jakieś pliki, i może informacje o banie. Usuniesz clienta z pc i po rozpakowaniu nowego masz zapisane wszystkie dane do logowania więc gdzieś to musi być sprawdziłem, format nie pomógł, client od nowa pobrany Edytowane 7 Listopada 2022 przez WaldemarKasta @ Kowalski05 żadnego handlu z tym szczawiem! Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 27 Listopada 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi