PanPuszysty 1 Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 Witam, mam Pytanie odnośnie Atak Na Cel na serwerze Eny. Atak na Cel nie działa, nie ważne jaką wartość wpisze gdy naciskam na moba to go luruje zamiast uderzać, Gdy biję to bije tylko moim atakiem nie działa Atak Na Cel. Lubię ubijać sobie metiny tym atakiem w każdym metinie, miałem ten problem w Balmora, ale sam się naprawił pewnego dnia nagle zaczął działać. Dodam że na wykrywaczach nie mam dane stopuj funkcje więc to odpada że przyczyna leży w ustawieniach. Jeżeli z mojej winy nie działa Atak na Cel to może ktoś zna powód dlaczego nie działa i mi go przekaże ? 1 Link to comment
228070 1 Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 Sprawdzałeś z włączoną opcją ,,nie zadawaj obrażen normalnymi ataki" czy jakos tak. Zazwyczaj przez to sie buguje/nie nadpisuje dmg Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted November 27, 2022 Administrators Report Share Posted November 27, 2022 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts