samsung 0 Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Mam pytanie, miałem ustawionych kilku górników na glevii2 i wszystko było dobrze przez 2h latały między tymi 2 czy tam 3 rudami diamentu (które są w tym samym miejscu). I po 2h nie wiem dlaczego postacie zaczęły mi iść na drugi spot z diamentami, który jest kawałek dalej, ale nie miałem żadnej trasy wybranej przez co postacie zaczęły wchodzić w tekstury i biegały tak jakby w ścianie. Powie mi ktoś jak to mogę rozwiązać żeby wszystkie postacie stały mi na tym jednym spocie i go nie zmieniały? Proszę o szczegółowe wytłumaczenie. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 14 Listopada 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Zaznacz opcje "ogranicz do zasięgu" wtedy postacie nie wyjdą poza sprecyzowany przez ciebie obszar, pamieaj tlyko że odległość jest liczona od punktu na mapie Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 27 Listopada 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi