matek32842 0 Posted November 28, 2022 Report Share Posted November 28, 2022 Czego dotyczy problem: Alune wawala bota Opis problemu: co 15 min wywala całkiem bota na alune , ogarnijcie to , wczessniej wywalalo po kilka h a teraz co 15 min , grac sie nie da , milo bylo by naprawic problem , poniewaz tokeny zaladowane , a postepu jak nie bylo tak nie ma ..... Kiedy i gdzie wystąpił problem: Alune Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
didaaa111 0 Posted November 28, 2022 Report Share Posted November 28, 2022 U mnie tak sie dzialo pare dni. Teraz już w ogóle odpalic nie moge Alune Link to comment
Silverek 0 Posted November 29, 2022 Report Share Posted November 29, 2022 Miałem to samo cały czas wywalało mi klienta po około 30minutach, a teraz nie moge odpalić bota zatrztymuje sie na logowaniu i wywala błąd. Druga sprawa to bardzo mocne zużycie internetu jak odpale bota to nawet yt nie moge odpalić, a mam internet na światłowodzie.... Link to comment
matek32842 0 Posted November 29, 2022 Author Report Share Posted November 29, 2022 ja Lece z tel , jak nie mam tragedii , ale na nocke nie nastawisz go , nie masz szans , rozumiem ze lognie po to jest w sumie Autologin xD ale wawyla całkiem , srednio tak co 15 min , Glownie na Alune Link to comment
Administrators KacMorderca 690 Posted December 20, 2022 Administrators Report Share Posted December 20, 2022 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts