GramTylkoNaBocie 0 Posted December 10, 2022 Report Share Posted December 10, 2022 Czego dotyczy problem: Dostałem hard bana na serwerze Opis problemu: Nie wiem co i jak zrobić. zastosowałem się to tego poradnika ale... Nie podziałało ban wciąż siedzi. Link to comment
GramTylkoNaBocie 0 Posted December 10, 2022 Author Report Share Posted December 10, 2022 (edited) Zmieniłem HWID jeszcze raz i uruchomiłem serwer na Wirtualej Maszynie i działa. ALE!! gdy mam zmienone HWID i uruchamiam na systemie to wciąż mam bana.. Jak to obejść? Gdzie client Balmory zapisuje moje ustawienia bym to ręcznie usunął? Edited December 10, 2022 by GramTylkoNaBocie Link to comment
GramTylkoNaBocie 0 Posted December 10, 2022 Author Report Share Posted December 10, 2022 TEMAT DO ZAMNIĘCIA!! Pobrałem HL_Spoofer i zaznaczyłem wszystkie możliwe opcje.. DZIAŁA XD Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted December 20, 2022 Administrators Report Share Posted December 20, 2022 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts