Bambu 0 Posted December 27, 2022 Report Share Posted December 27, 2022 Czego dotyczy problem: koło Glevia Opis problemu: czy da się jakos ustawić hl żeby sam kręcił kołem na glevi? Link to comment
MazureQ1994 6 Posted December 27, 2022 Report Share Posted December 27, 2022 Spróbuj za pomocą questów ustawić, czyli poprostu nagraj jak kręcisz i potem co np 5 sekund ustaw żeby powtarzał :P Link to comment
Bambu 0 Posted December 27, 2022 Author Report Share Posted December 27, 2022 12 minut temu, MazureQ1994 napisał: Spróbuj za pomocą questów ustawić, czyli poprostu nagraj jak kręcisz i potem co np 5 sekund ustaw żeby powtarzał :P Jest to w jakis sposób wykrywalne? Bo chcialem zwykłym auto clickerem ale nie dziala na glevi zwykly auto clicker, wiesz może jaki zadziała albo jak to obejść zeby klikalo w gierce? Link to comment
MazureQ1994 6 Posted December 27, 2022 Report Share Posted December 27, 2022 3 godziny temu, Bambu napisał: Jest to w jakis sposób wykrywalne? Bo chcialem zwykłym auto clickerem ale nie dziala na glevi zwykly auto clicker, wiesz może jaki zadziała albo jak to obejść zeby klikalo w gierce? Ja używam tego na każdym serwerze na którym można i wątpię aby to było wykrywalne. Link to comment
prodig 0 Posted December 27, 2022 Report Share Posted December 27, 2022 Mi działał kiedyś autoclicker. RS czy tam AS się nazywał. Abstrachując od tematu... Nie mogę się doszukać ustawień waithacka na Glevii. Znaczy działa, ale nie bije niesamowicie szybko. Może ktoś mi pomóc, ewentualnie na PW jeśli nie tutaj? Link to comment
cocietoxd 0 Posted December 27, 2022 Report Share Posted December 27, 2022 wystarczy autoclickera w adminie odpalic i dziala Link to comment
Moderators Patryczku 1,148 Posted January 2, 2023 Moderators Report Share Posted January 2, 2023 Link to comment
Recommended Posts