ProXoro 0 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Czego dotyczy problem: Odpalenie HL Opis problemu: Witam mam problem przy odpaleniu HL mam bląd "" ERROR while loading Python "" i wywala mi clienta jak ominąć ktoś wie??? Kiedy i gdzie wystąpił problem: 29.12.2022 Astra Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Odnośnik do komentarza
ProXoro 0 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 dodam że bana nie mam pierwszy raz utuchomiony client. Jak uruchamiam przez patchera to jest problem po załadowaniu w proces jest to samo Odnośnik do komentarza
Moderator Patryczku 1 170 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Może akurat była aktualizacja na serwerze i chłopaki nie zdążyli jeszcze poprawić bota, na Astre injectujemy tylko przez proces zanim się zalogujemy do gry Odnośnik do komentarza
Moderator Patryczku 1 170 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi