Lepszy 0 Posted January 1, 2023 Report Share Posted January 1, 2023 Witam mam problem z odpaleniem Hl bota na Astra ragnarok odpalam clienta ale on odpala sie bez hl bota kto moze pomóc /? Link to comment
HansGert55 0 Posted January 1, 2023 Report Share Posted January 1, 2023 Cześć najpierw odpal hlbota potem clienta zaloguj się i wejdź do gry potem w prawym dolnym rogu hlbota obok rozpocznij masz takie 3 linie i tam wybierasz proces metina po tym jak go wybierzesz to powinien ci się włączyć bot. Link to comment
ProXoro 0 Posted January 1, 2023 Report Share Posted January 1, 2023 6 godzin temu, HansGert55 napisał: Cześć najpierw odpal hlbota potem clienta zaloguj się i wejdź do gry potem w prawym dolnym rogu hlbota obok rozpocznij masz takie 3 linie i tam wybierasz proces metina po tym jak go wybierzesz to powinien ci się włączyć bot. tak ale po uruchomieniu mnie akurat wyrzuca do okna logowania i jak zaloguje ponownie to nie mam mapy a ni interfejsu widze tylko swoją postać Link to comment
HardU 2 Posted January 1, 2023 Report Share Posted January 1, 2023 (edited) Wchodzisz, czekasz z 15s Spoiler ładujesz hl'a Spoiler czekasz aż się pojawi i czekasz z 5s Spoiler logujesz się Spoiler Jeśli tak robisz, to zmień rozdzielczość/ustawienia grafiki, może pomóc Edited January 1, 2023 by HardU 1 Link to comment
Moderators Patryczku 1,139 Posted January 2, 2023 Moderators Report Share Posted January 2, 2023 Cześć, spróbuj zainjectować poprzez listę procesów. Szczegółowy poradnik: https://forum.hlbot.net/topic/652-poradnik-jak-zainjektować-hlbota-poprzez-proces/ Link to comment
Moderators Patryczku 1,139 Posted January 2, 2023 Moderators Report Share Posted January 2, 2023 Link to comment
Recommended Posts