pawel651 0 Posted January 7 Report Share Posted January 7 Czego dotyczy problem: proxy Opis problemu: Witam z góry napiszę, że jestem w tym temacie zielony ale chciałbym żeby ktoś mi po krótce wytłumaczył o co chodzi z tym proxy? co mi to da, że zaloguje się przez proxy? oraz czy warto to robić? czy ma to jakiś wpływ na wyłapanie bana? Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
Noobq 1 Posted January 7 Report Share Posted January 7 (edited) Proxy to po prostu zamaskowanie twojego prawdziwego IP w dzisiejszych czasach serwerów metina raczej mało przydatna funkcja ponieważ rzadko który serwer banuje tylko na podstawie IP. Jedyne zastosowanie jakie w tym widzę to ustalenie logowania się z jednego stałego adresu IP jeżeli ktoś posiada ofertę internetu ze zmiennym adresem IP. Raczej nie widzę szerszego zastosowania dla tej funkcji. Edited January 7 by Noobq Link to comment
Administrators KacMorderca 659 Posted January 27 Administrators Report Share Posted January 27 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts