pawel651 0 Posted January 7, 2023 Report Share Posted January 7, 2023 Czego dotyczy problem: proxy Opis problemu: Witam z góry napiszę, że jestem w tym temacie zielony ale chciałbym żeby ktoś mi po krótce wytłumaczył o co chodzi z tym proxy? co mi to da, że zaloguje się przez proxy? oraz czy warto to robić? czy ma to jakiś wpływ na wyłapanie bana? Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
Noobq 1 Posted January 7, 2023 Report Share Posted January 7, 2023 (edited) Proxy to po prostu zamaskowanie twojego prawdziwego IP w dzisiejszych czasach serwerów metina raczej mało przydatna funkcja ponieważ rzadko który serwer banuje tylko na podstawie IP. Jedyne zastosowanie jakie w tym widzę to ustalenie logowania się z jednego stałego adresu IP jeżeli ktoś posiada ofertę internetu ze zmiennym adresem IP. Raczej nie widzę szerszego zastosowania dla tej funkcji. Edited January 7, 2023 by Noobq Link to comment
Administrators KacMorderca 713 Posted January 27, 2023 Administrators Report Share Posted January 27, 2023 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts