Seba997 3 Posted January 10, 2023 Report Share Posted January 10, 2023 Czego dotyczy problem: Spolszczenie serwerów zagranicznych Opis problemu: Witam da sie jakoś wkleic jakis plik do zagranicznego serwera i miecz po polsku czy nie ma opcji? Niektóre serwer nawet nie mają angielskiego xd Link to comment
Cziter 86 Posted January 10, 2023 Report Share Posted January 10, 2023 Nope polecam translator google Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Link to comment
Seba997 3 Posted January 10, 2023 Author Report Share Posted January 10, 2023 3 godziny temu, Cziter napisał: Nope polecam translator google ciekawe jak napisze albo skopiuje litery które nie występują na klawiaturze xd Link to comment
Cziter 86 Posted January 10, 2023 Report Share Posted January 10, 2023 10 minut temu, Seba997 napisał: ciekawe jak napisze albo skopiuje litery które nie występują na klawiaturze xd Nie musisz, możesz pisać ich tureckie S przykładowo jako zwykłe S a translator i tak na tyle dobrze dopasowuje słowa że idzie zakumać czacze Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Link to comment
Administrators KacMorderca 690 Posted January 27, 2023 Administrators Report Share Posted January 27, 2023 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts