Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Senthia i ustawienia Bota

PolskyPolak

Recommended Posts

Czego dotyczy problem: Szukam ustawień dla FishBota + robienie dungów
Opis problemu: Siema ! Z botem mam dotyczenienia od dzisiaj, ogarnąłem po swojemu jak ustawiać chociażby kliknięcie przepustek przez Auto dopalacz, zrobienie ścieżki, którą postać musi przebyć żeby zbić mini bossa - kliknąć przepustkę przez właśnie AUTO DOPALACZ - potem farmbot bije metki, na koniec zbija bossa zbiera drop i przez "Quest" ponawia po kilku sekundkach od wyjścia z dunga całą historie na nowo! Ale ! pytanie czy ktoś może ma jakis lepszy pomysł jak to ogarnąć... :D to tak na szybko w 30 minut zrobiłem.. A druga sprawa... To fishbot nie mogę się jakoś z nim dogadać... Na Santhii jest system kliknięcia kilku krotnie spacji od tam 1 do 5 bodajże... Ale problem jest taki, że jak nagrywałem cały schemat... to jest założenie robaka - zarzucenie - wyciagniecie od 1 do bodajże 5 sekund.. ale średnio mu to wychodzi bo na 20 robaków to może ze 2 ryby wyciąga bo wydaje mi się, że nie działa to zbyt dobrze.. Kilka razy nagrywałem na nowo ale praktycznie wychodzi ten sam schemat wyłowienia i zarzucenia na nowo ! 

ufff.... Sory ja błędy etc. ale nie spałem od wczoraj :p pozdrawiam i czekam na pro tipy ! Bądź podrzucenie własnego konfa... Jutro się zabiore za ustawianie DT ! peace yo !

+ mam nadzieje, że post w dobrym miejscu... 

Kiedy i gdzie wystąpił problem: Santhia MT2
Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie):  brak
Logi(*data\logs\najnowszy): brak

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...