Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

[Odrzucone] [Propozycja] 1. Łuk Wait hack/DMG 2. Shop Search Item 3. Poprawa szybkości zadawania DMG na wait hack

Bart

Recommended Posts

Nazwa funkcji: 1. Łuk Wait Hack/DMG 2.Shop Search Item
Opis jak ta funkcja ma działać:

1. Na innych podobnych do HLBOT platformach (tureckie i inne) jest funkcja waithack obszarowego na łuk ninja, to bardzo atrakcyjna funkcja, jednak granie na HLBOT jest przyjemniejsze i jestem dumny ze mogę korzystać z projektu rodaków i chce zasilać portfele moich, a nie turków, dlatego proszę o dodanie funkcji waithacka na łuk, efekty działania tej funkcji na zagranicznych konkurencyjnych platformach są niesamowite.

2. Bardzo brakuje funkcji podobnej do itemu "szkło handlu" Aby zobaczyć posortowaną liste itemów we wszystkich sklepach w zasięgu i znaleźć to co nas interesuje bez szukania i biegania od sklepu do sklepu, a także po najlepszej cenie.

3. Wracając do ogólnego działania WaitHack, mimo obniżania (ms) zadawania obrażeń, postać zadaje obrażenia wolniej, niż dzięki konkurencyjnym oprogramowaniom, a ja chce w pełni komfortowo cieszyć się z HLBOTA  i  powtórzę: Wole płacić swoim i cieszyć się w pełni funkcjonalnym botem.

Proszę o poważne rozpatrzenie moich sugestii... wiele cheatuje od lat i uważam,że opisane funkcje powyżej są brakującym filarem do najwyższego poziomu ;) 

• Administrators

Cześć, dziękujemy za propozycję.

1. Funkcja łuk hacka jest wbudowana w waithack (wystarczy mieć ubrany łuk) 
2. Obecnie nie widzę potrzeby dodawania takiej funkcji, ale zapiszę sobie to i możliwe, że w przyszłości się pojawi
3. Nie wydaje mi się to prawdziwe, ale mógłbyś podać przykład serwera na którym to występuje? 

1. Na serwerze Senthia nie działa Łuk wait hack

2. Rozumiem szkoda, u kamera to działa świetnie.

3. A właśnie widzę, że niektóre servery mają zablokowany limiter, nie było pytania.

@edit 
Czy funkcja waithack tylko podczas atakowania/ trzymania spacji jest możliwa? 

Edited by Bart
  • Administrators
33minuty temu, Bart napisał:

1. Na serwerze Senthia nie działa Łuk wait hack

2. Rozumiem szkoda, u kamera to działa świetnie.

3. A właśnie widzę, że niektóre servery mają zablokowany limiter, nie było pytania.

@edit 
Czy funkcja waithack tylko podczas atakowania/ trzymania spacji jest możliwa? 

na serwerze senthia łuk hack jest zablokowany 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...