Simplejw 3 Posted January 21 Report Share Posted January 21 Czego dotyczy problem: Brak wiadomości na maila Opis problemu: Hlbot każe potwierdzić na maiilu adres IP, tylko że żaden mail nie przychodzi. Wczoraj wszystko działało bez problemu a dzisiaj nie mogę włączyćhlbota, gdyż każe właśnie potwierdzić mailowo. Po próbie logowania i informacji ze link z potiweredzeniem został wysłany na maila nic nie przychodzi. Kiedy i gdzie wystąpił problem: 21.01.20-23 Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): 2 Quote Link to comment
Simplejw 3 Posted January 21 Author Report Share Posted January 21 Przy zakłądaniu konta tutaj przed chwilą wszystko dochodzi bez problemu więc nie jest to problem maila. 1 Quote Link to comment
michalzdr123 1 Posted January 21 Report Share Posted January 21 Mam identyczna sytuację, założyłem nowe konto aby sprawdzić co się dzieje i do mnie nie przyszła nawet wiadomość weryfikacyjna 1 Quote Link to comment
SchizeQ 0 Posted January 29 Report Share Posted January 29 Mam tak samo chce użyć HLa i wyskakuje że potwierdzenie wysłano na email. Na email nic nie przychodzi troche smutne bo kasa zapłacona dni lecą a korzystac nie można. Quote Link to comment
Recommended Posts