Simplejw 3 Posted January 21, 2023 Report Share Posted January 21, 2023 Czego dotyczy problem: Brak wiadomości na maila Opis problemu: Hlbot każe potwierdzić na maiilu adres IP, tylko że żaden mail nie przychodzi. Wczoraj wszystko działało bez problemu a dzisiaj nie mogę włączyćhlbota, gdyż każe właśnie potwierdzić mailowo. Po próbie logowania i informacji ze link z potiweredzeniem został wysłany na maila nic nie przychodzi. Kiedy i gdzie wystąpił problem: 21.01.20-23 Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): 2 Link to comment
Simplejw 3 Posted January 21, 2023 Author Report Share Posted January 21, 2023 Przy zakłądaniu konta tutaj przed chwilą wszystko dochodzi bez problemu więc nie jest to problem maila. 1 Link to comment
michalzdr123 1 Posted January 21, 2023 Report Share Posted January 21, 2023 Mam identyczna sytuację, założyłem nowe konto aby sprawdzić co się dzieje i do mnie nie przyszła nawet wiadomość weryfikacyjna 1 Link to comment
SchizeQ 0 Posted January 29, 2023 Report Share Posted January 29, 2023 Mam tak samo chce użyć HLa i wyskakuje że potwierdzenie wysłano na email. Na email nic nie przychodzi troche smutne bo kasa zapłacona dni lecą a korzystac nie można. Link to comment
Moderators Patryczku 1,142 Posted April 1, 2023 Moderators Report Share Posted April 1, 2023 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts