mesia 1 Posted January 30 Report Share Posted January 30 czy można dodać coś do klienta by klikało powtórz na dungach bo auto clicer ogranicza komputer 1 Link to comment
HakjerKlakjer 7 Posted February 1 Report Share Posted February 1 Mozesz sobie sam auto dungi ustawic, odpal farm bota, mozesz sobie nagrac tez "quest" ktory automatycznie ci bedzie wchodzil na kolejnego dunga po zbiciu bosow. Wszystko w grze ogarniesz tylko pbaw sie tym botem troche. 1 Link to comment
ProntoMordo 2 Posted February 2 Report Share Posted February 2 8 godzin temu, HakjerKlakjer napisał: Mozesz sobie sam auto dungi ustawic, odpal farm bota, mozesz sobie nagrac tez "quest" ktory automatycznie ci bedzie wchodzil na kolejnego dunga po zbiciu bosow. Wszystko w grze ogarniesz tylko pbaw sie tym botem troche. No właśnie jest taki problem że na lurii "Questy" nie wyłapują przycisku "Powtórz" do wejścia na dungeon ponownie. Link to comment
HakjerKlakjer 7 Posted February 2 Report Share Posted February 2 Wylapuja panie, wylapuja. Skinczysz dunga to kliknij nagraj i “powtorz” dunga. Wejdzie ci na drugiego dumga i jak go skonczysz to po zabiciu bosa kliknij “wykonaj” oczywiscie musisz ustawic taki czas zeby nie chcialo cie tepmac przed zbiciem bosa bo nie bedzie dzialac. Ja w ten sposob ponad 500 dungow juz zrobilem. 3 Link to comment
ProntoMordo 2 Posted February 3 Report Share Posted February 3 23 godziny temu, HakjerKlakjer napisał: Wylapuja panie, wylapuja. Skinczysz dunga to kliknij nagraj i “powtorz” dunga. Wejdzie ci na drugiego dumga i jak go skonczysz to po zabiciu bosa kliknij “wykonaj” oczywiscie musisz ustawic taki czas zeby nie chcialo cie tepmac przed zbiciem bosa bo nie bedzie dzialac. Ja w ten sposob ponad 500 dungow juz zrobilem. Dzieki byku, pomogłeś bardzo 1 Link to comment
merqry 0 Posted February 26 Report Share Posted February 26 panowie nie moge odpalic hlbota pobiera mi sie jak juz wypakuje i wyskakuje jakas ikonka sfdsaofdsfa no i kilkam w nia pobiera sie znika i nic sie nie dzieje ;p Link to comment
Gabana 0 Posted April 11 Report Share Posted April 11 Witam. Jak ustawić idealnego dunga albo gdzie go pobrać. Bo nie mogę sobie poradzić nawet z opisem gdzie co klikać, bo mi nic nie zapisuje. Wiem, że nawet dziecko sobie radzi z tym, lecz jestem nowy jeśli chodzi o te tematy. Link to comment
Administrators KacMorderca 659 Posted July 18 Administrators Report Share Posted July 18 Link to comment
Recommended Posts