mesia 1 Posted January 30, 2023 Report Share Posted January 30, 2023 czy można dodać coś do klienta by klikało powtórz na dungach bo auto clicer ogranicza komputer 1 Link to comment
HakjerKlakjer 7 Posted February 1, 2023 Report Share Posted February 1, 2023 Mozesz sobie sam auto dungi ustawic, odpal farm bota, mozesz sobie nagrac tez "quest" ktory automatycznie ci bedzie wchodzil na kolejnego dunga po zbiciu bosow. Wszystko w grze ogarniesz tylko pbaw sie tym botem troche. 1 Link to comment
ProntoMordo 62 Posted February 2, 2023 Report Share Posted February 2, 2023 8 godzin temu, HakjerKlakjer napisał: Mozesz sobie sam auto dungi ustawic, odpal farm bota, mozesz sobie nagrac tez "quest" ktory automatycznie ci bedzie wchodzil na kolejnego dunga po zbiciu bosow. Wszystko w grze ogarniesz tylko pbaw sie tym botem troche. No właśnie jest taki problem że na lurii "Questy" nie wyłapują przycisku "Powtórz" do wejścia na dungeon ponownie. Link to comment
HakjerKlakjer 7 Posted February 2, 2023 Report Share Posted February 2, 2023 Wylapuja panie, wylapuja. Skinczysz dunga to kliknij nagraj i “powtorz” dunga. Wejdzie ci na drugiego dumga i jak go skonczysz to po zabiciu bosa kliknij “wykonaj” oczywiscie musisz ustawic taki czas zeby nie chcialo cie tepmac przed zbiciem bosa bo nie bedzie dzialac. Ja w ten sposob ponad 500 dungow juz zrobilem. 3 Link to comment
ProntoMordo 62 Posted February 3, 2023 Report Share Posted February 3, 2023 23 godziny temu, HakjerKlakjer napisał: Wylapuja panie, wylapuja. Skinczysz dunga to kliknij nagraj i “powtorz” dunga. Wejdzie ci na drugiego dumga i jak go skonczysz to po zabiciu bosa kliknij “wykonaj” oczywiscie musisz ustawic taki czas zeby nie chcialo cie tepmac przed zbiciem bosa bo nie bedzie dzialac. Ja w ten sposob ponad 500 dungow juz zrobilem. Dzieki byku, pomogłeś bardzo 1 Link to comment
merqry 0 Posted February 26, 2023 Report Share Posted February 26, 2023 panowie nie moge odpalic hlbota pobiera mi sie jak juz wypakuje i wyskakuje jakas ikonka sfdsaofdsfa no i kilkam w nia pobiera sie znika i nic sie nie dzieje ;p Link to comment
Gabana 0 Posted April 11, 2023 Report Share Posted April 11, 2023 Witam. Jak ustawić idealnego dunga albo gdzie go pobrać. Bo nie mogę sobie poradzić nawet z opisem gdzie co klikać, bo mi nic nie zapisuje. Wiem, że nawet dziecko sobie radzi z tym, lecz jestem nowy jeśli chodzi o te tematy. Link to comment
Administrators KacMorderca 690 Posted July 18, 2023 Administrators Report Share Posted July 18, 2023 Link to comment
Recommended Posts