huenhuen 0 Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Czego dotyczy problem: Anty Cheata na serwerach zagranicznych w sumie to dotyczy sie tureckich jak na ta chwile Opis problemu: Wbijam na serwer loguje się nawet nei zdąże odpalić Hl i wyskakuje mi błąd, nie wiem co oznacza jak to ominąć może ktoś miał podobny problem i w jakiś sposób sobie poradził, będę wdzięczny za pomoc Kiedy i gdzie wystąpił problem: Przy próbie odpalenia clienta, podczas logowania do gry utworzoną postacią Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Odnośnik do komentarza
huenhuen 0 Opublikowano 7 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Udało mi się dojść w czym problem nigdy bym nie pomyślał że to może być taka błahostka do zamknięcia Odnośnik do komentarza
boczus 3 Opublikowano 8 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 8 godzin temu, huenhuen napisał: Udało mi się dojść w czym problem nigdy bym nie pomyślał że to może być taka błahostka do zamknięcia no pochwal sie Odnośnik do komentarza
Moderator Patryczku 1 170 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi