huenhuen 0 Posted February 7, 2023 Report Share Posted February 7, 2023 Czego dotyczy problem: Anty Cheata na serwerach zagranicznych w sumie to dotyczy sie tureckich jak na ta chwile Opis problemu: Wbijam na serwer loguje się nawet nei zdąże odpalić Hl i wyskakuje mi błąd, nie wiem co oznacza jak to ominąć może ktoś miał podobny problem i w jakiś sposób sobie poradził, będę wdzięczny za pomoc Kiedy i gdzie wystąpił problem: Przy próbie odpalenia clienta, podczas logowania do gry utworzoną postacią Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
huenhuen 0 Posted February 7, 2023 Author Report Share Posted February 7, 2023 Udało mi się dojść w czym problem nigdy bym nie pomyślał że to może być taka błahostka do zamknięcia Link to comment
boczus 3 Posted February 8, 2023 Report Share Posted February 8, 2023 8 godzin temu, huenhuen napisał: Udało mi się dojść w czym problem nigdy bym nie pomyślał że to może być taka błahostka do zamknięcia no pochwal sie Link to comment
Moderators Patryczku 1,142 Posted April 1, 2023 Moderators Report Share Posted April 1, 2023 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts