Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Dt Quest bot

bugi123

Recommended Posts

Czego dotyczy pytanie:Dt
Dodatkowe informacje:Dragon-mt2.pl ,i inne serwery ,jak ustawić dobrze bota żeby sam robił dt? Ma wejść zabić metka ,później moby pieczątki, następnie metka drop szkaty z mapką zin otwarcie jej i przejście na ripera i go zabić. Napiszę ktoś lub nagra filmik?

Edited by bugi123
2 minuty temu, yeara napisał:

Ja starałem się ustawić na Dragonie na dt ale nie jest łatwo imo, największym problemem są pieczątki

W czym problem na pieczatkach? Robisz quest co daje pieczatke na filar i zaznaczasz oddawanie z teleportacją.

6 minut temu, yeara napisał:

Nie wiem, mnie to nie bangla wcale xD @boczus robiłeś takie coś na Dragonie? Bo każdy priv ma inaczej

Na zadnym priwie nie mialem z tym problemu. Co jest takiego nadzwyczajnego na tym dragonie na pietrze z pieczatkami?

Predzej wydaje mi sie ze masz problem ze zrozumieniem jak dziala funkcja quest, jest dosyc specyficzna, jak zle nagrasz i zapetlisz to efekt koncowy moze byc taki ze bedzie ci robic przerwe miedzy nagranymi questami np. 2 minuty, bo zle nagrales i taki odstep tam wrzucilo. Tez na to sie kiedys lapalem.

Edited by boczus
Godzinę temu, boczus napisał:

Na zadnym priwie nie mialem z tym problemu. Co jest takiego nadzwyczajnego na tym dragonie na pietrze z pieczatkami?

Predzej wydaje mi sie ze masz problem ze zrozumieniem jak dziala funkcja quest, jest dosyc specyficzna, jak zle nagrasz i zapetlisz to efekt koncowy moze byc taki ze bedzie ci robic przerwe miedzy nagranymi questami np. 2 minuty, bo zle nagrales i taki odstep tam wrzucilo. Tez na to sie kiedys lapalem.

Siemka widzę że dobrze go ogarniasz pomożesz mi z tym?Podam ci dc i dodaj mnie ,jeśli miałbyś ochotę pokazać filmik lub zdjęcia jak go ustawić na te dt. StalkeR#7989

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...