bugi123 0 Posted February 9, 2023 Report Share Posted February 9, 2023 (edited) Czego dotyczy pytanie:Dt Dodatkowe informacje:Dragon-mt2.pl ,i inne serwery ,jak ustawić dobrze bota żeby sam robił dt? Ma wejść zabić metka ,później moby pieczątki, następnie metka drop szkaty z mapką zin otwarcie jej i przejście na ripera i go zabić. Napiszę ktoś lub nagra filmik? Edited February 9, 2023 by bugi123 Link to comment
yeara 3 Posted February 9, 2023 Report Share Posted February 9, 2023 Ja starałem się ustawić na Dragonie na dt ale nie jest łatwo imo, największym problemem są pieczątki Link to comment
bugi123 0 Posted February 9, 2023 Author Report Share Posted February 9, 2023 Teraz, yeara napisał: Ja starałem się ustawić na Dragonie na dt ale nie jest łatwo imo, największym problemem są pieczątki Ja właśnie też gram na Dragonie xd i potrzebuję odpalić go na dt i dung 130 bo to samo jak dt Link to comment
boczus 3 Posted February 9, 2023 Report Share Posted February 9, 2023 2 minuty temu, yeara napisał: Ja starałem się ustawić na Dragonie na dt ale nie jest łatwo imo, największym problemem są pieczątki W czym problem na pieczatkach? Robisz quest co daje pieczatke na filar i zaznaczasz oddawanie z teleportacją. Link to comment
yeara 3 Posted February 9, 2023 Report Share Posted February 9, 2023 Nie wiem, mnie to nie bangla wcale xD @boczus robiłeś takie coś na Dragonie? Bo każdy priv ma inaczej Link to comment
boczus 3 Posted February 9, 2023 Report Share Posted February 9, 2023 (edited) 6 minut temu, yeara napisał: Nie wiem, mnie to nie bangla wcale xD @boczus robiłeś takie coś na Dragonie? Bo każdy priv ma inaczej Na zadnym priwie nie mialem z tym problemu. Co jest takiego nadzwyczajnego na tym dragonie na pietrze z pieczatkami? Predzej wydaje mi sie ze masz problem ze zrozumieniem jak dziala funkcja quest, jest dosyc specyficzna, jak zle nagrasz i zapetlisz to efekt koncowy moze byc taki ze bedzie ci robic przerwe miedzy nagranymi questami np. 2 minuty, bo zle nagrales i taki odstep tam wrzucilo. Tez na to sie kiedys lapalem. Edited February 9, 2023 by boczus Link to comment
yeara 3 Posted February 9, 2023 Report Share Posted February 9, 2023 Może pozniej sprawdze czy mi się uda to ustawić ale ludzie mowią że nie jest łatwo tam na Dragonie Link to comment
bugi123 0 Posted February 9, 2023 Author Report Share Posted February 9, 2023 Godzinę temu, boczus napisał: Na zadnym priwie nie mialem z tym problemu. Co jest takiego nadzwyczajnego na tym dragonie na pietrze z pieczatkami? Predzej wydaje mi sie ze masz problem ze zrozumieniem jak dziala funkcja quest, jest dosyc specyficzna, jak zle nagrasz i zapetlisz to efekt koncowy moze byc taki ze bedzie ci robic przerwe miedzy nagranymi questami np. 2 minuty, bo zle nagrales i taki odstep tam wrzucilo. Tez na to sie kiedys lapalem. Siemka widzę że dobrze go ogarniasz pomożesz mi z tym?Podam ci dc i dodaj mnie ,jeśli miałbyś ochotę pokazać filmik lub zdjęcia jak go ustawić na te dt. StalkeR#7989 Link to comment
topolek1 4 Posted February 9, 2023 Report Share Posted February 9, 2023 boczus pw napisałem Link to comment
bugi123 0 Posted February 10, 2023 Author Report Share Posted February 10, 2023 Ustawiam czas w quest i samo zmienia,jak zrobić żeby ustawić np.na 1 sec? Link to comment
Moderators Patryczku 1,139 Posted April 1, 2023 Moderators Report Share Posted April 1, 2023 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts