Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Astra2 Legends / Problem z multipler'em w ataku na cel

dart313

Recommended Posts

Czego dotyczy problem: Hlbot , opcja multipler w "atak na cel"
Opis problemu: grałem na astrze od 15 do 18 wszystko działało jak należy wpisując prędkość 0.26 i multipler ustawiony na 70 metek mający 6kkk hp padał w 1 sekunde, problem pojawił się potem gdy przestałem zbijać metiny i poszedłem robić runy wymieniając je za cor dragonis, wróciwszy na spota odpalając ten sam config, zmiana multiplera nic nie dawała czy wpisalem 2 czy 5 czy 20 czy 100, serwer nie był resetowany więc wątpię by zrobili jakąś łatkę 
Kiedy i gdzie wystąpił problem: 08/03/2022 
Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): na dole podsyłam zdjęcia z około 16 do porównania z 19 i różnicą w działaniu ataku na cel
Logi(*data\logs\najnowszy):

Edited by dart313
  • dart313 changed the title to Astra2 Legends / Problem z multipler'em w ataku na cel

To nie chodzi o prędkość ataku, tylko chodzi o to że multipler nie działa w ataku na cel wyraźnie napisałem, wcześniej jak wpisałem 10 to biło po 500kk na sekunde a po wpisaniu 70 3kkk na sekunde itp itd, to nie ma nic związanego z buffem czy z runami broni, moje podstawowe hity bez hlbota są takie same jak wcześniej czyli 60kk wiec tutaj nie jest kwestia żadnych buffów czy itemów tylko samego działania cheata.

Nie ustawiasz, tylko musisz z przedmiotów mieć jakiś tam attackspeed.. wojownik wymaga 340, ninja bodajże 360.

- broń 75 +9 26%ats
- medal bohatera na 7 dni 20
- żółta rosa
- biolog księgi klątw / certy
- woda hwal
- przetopy w bransie
- szarfa z bronią jakaś też daje x%ats
- w hełmie i butach bonus 8%ats
- zwiększenie ataku daje 
- bezszelestny u archera też chyba daje

Idk co więcej

Edited by superzbych
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...