DuDu 0 Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Cześć Czego dotyczy pytanie: Czy istnieje obejście do Glevia2, by nie trzeba było uruchamiać jako administrator. Opis problemu: Na firmowym komputerze(praca zdalna - żeby ktoś nic nie sugerował) nie mam dostępu do praw administratora, przez co nie mogę odpalić clienta gry. Jeżeli jest możliwość obejścia aby uruchomić to bez praw administratora byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
krzysiek0426 6 Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 6 godzin temu, VaScO napisał: Cześć Czego dotyczy pytanie: Czy istnieje obejście do Glevia2, by nie trzeba było uruchamiać jako administrator. Opis problemu: Na firmowym komputerze(praca zdalna - żeby ktoś nic nie sugerował) nie mam dostępu do praw administratora, przez co nie mogę odpalić clienta gry. Jeżeli jest możliwość obejścia aby uruchomić to bez praw administratora byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam hej, z tego co wiem, bo sam kiedyś chciałem to zrobić, nie da się bo nie zmienisz uprawnienia co do poziomu wymagań administratora bez dostępu do administratora więc dupa blada niestety 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Patryczku 1 170 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi