heets080 1 Posted March 23, 2023 Report Share Posted March 23, 2023 Czego dotyczy problem: SERVER SAMIA2 Opis problemu: Witam, co sie zaloguje na Samie z HLB to juz dwa razu admin pisze po chwili ze ma w logach ze zalogowalem sie z hlb, da sie to jakoś obejść bo lipa fest a boje sie ze bana wyłapie! 1 Link to comment
dendik21 13 Posted March 24, 2023 Report Share Posted March 24, 2023 bullshit, tak tylko ci pierdoli. Nie maja zadnych logów bo sam boce na ful odpale auto dungi/bossy i metki na mapach boty potrafia chodzic po 16h dziennie - zmieniam tylko postac na nowa jak juz jestem za wysoko w rankingu hah i moze na 2-3 konta dostalem bana tylko ale to przez podjebane przez innych graczy i mi tez pisał admin to samo ze mu hlbot w logach wyszedl - ale mowie na tym koncie akurat mnie gracze podjebali, bo np na dungach mam pelen odpal i nigdy bana nie bylo. Link to comment
LongJu 0 Posted March 29, 2023 Report Share Posted March 29, 2023 W dniu 24.03.2023 o 23:59, dendik21 napisał: bullshit, tak tylko ci pierdoli. Nie maja zadnych logów bo sam boce na ful odpale auto dungi/bossy i metki na mapach boty potrafia chodzic po 16h dziennie - zmieniam tylko postac na nowa jak juz jestem za wysoko w rankingu hah i moze na 2-3 konta dostalem bana tylko ale to przez podjebane przez innych graczy i mi tez pisał admin to samo ze mu hlbot w logach wyszedl - ale mowie na tym koncie akurat mnie gracze podjebali, bo np na dungach mam pelen odpal i nigdy bana nie bylo. no właśnie że mają logi bo dostałem bana na jedno konto co prawda ale dostałem go od razu po zalogowaniu, nie wiem na czym to polega ale ban rozdany "systemowo" więc może ten system idealny nie jest ale banuje a żaden gracz nie nie podjebał bo nie miał jak i kiedy :'D Link to comment
LongJu 0 Posted March 29, 2023 Report Share Posted March 29, 2023 Ciekawe czy coś z tym zrobią w sumie, ale jak oni mają jakieś logi to nwm czy można to ogarnąć :/ Ale masz farta że ktoś napisał wgl z ostrzeżeniem :'D Link to comment
dendik21 13 Posted March 29, 2023 Report Share Posted March 29, 2023 5 godzin temu, LongJu napisał: Ciekawe czy coś z tym zrobią w sumie, ale jak oni mają jakieś logi to nwm czy można to ogarnąć :/ Ale masz farta że ktoś napisał wgl z ostrzeżeniem :'D stary powtarzam po raz kolejny, samia nie ma ŻADNYCH logów, powtarzam żadnych... mogles tak dostac bana oczywiscie ale to przez to ze nie zmieniles ip albo hwid po banie - proste.... ja latam teraz dungi na 6 kont wylaczam tylko w nocy, bo wtedy chat pusty i by przypalowo bylo - bo by pisalo ze moje postacie skonczyly dungi non stop te same i tak przez cala noc xd a w dzien to przechodzi mozna leciec na full odpale lacznie z wh, zasiegowym pickupem itd Link to comment
MrQueryy 924 Posted March 29, 2023 Report Share Posted March 29, 2023 28 minut temu, dendik21 napisał: stary powtarzam po raz kolejny, samia nie ma ŻADNYCH logów, powtarzam żadnych... mogles tak dostac bana oczywiscie ale to przez to ze nie zmieniles ip albo hwid po banie - proste.... ja latam teraz dungi na 6 kont wylaczam tylko w nocy, bo wtedy chat pusty i by przypalowo bylo - bo by pisalo ze moje postacie skonczyly dungi non stop te same i tak przez cala noc xd a w dzien to przechodzi mozna leciec na full odpale lacznie z wh, zasiegowym pickupem itd ale że nawet limiterów nie mają? Link to comment
dendik21 13 Posted March 29, 2023 Report Share Posted March 29, 2023 26 minut temu, MrQueryy napisał: ale że nawet limiterów nie mają? maja, ale nie maja logów na wh Link to comment
LongJu 0 Posted March 30, 2023 Report Share Posted March 30, 2023 Muszą coś mieć bo ja nigdy bana na samii nie dostałem a tu z dupy ban nawet nie zdążyłem zalogować, nie wiem jak to działa ale losowo banów nie dają raczej. I logowałem postacie po koleji i jak tylko zobaczyłem że dostałem lotke na jednym koncie to szybko wyłączyłem reszte kont. I dostrałem tylko na jedno, całe szczęście że nie banują po IP Link to comment
Moderators Patryczku 1,139 Posted April 1, 2023 Moderators Report Share Posted April 1, 2023 Nie wykrywaja HLBota, mozliwe ze przez ilosc zalogowanych kont zostales sprawdzony lub przez poprzednie bany jestes sprawdzany. Link to comment
Moderators Patryczku 1,139 Posted April 1, 2023 Moderators Report Share Posted April 1, 2023 1 Link to comment
Recommended Posts