Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Alune, antywirus

Jozin

Recommended Posts

Czego dotyczy problem: Nie można uruchomic hlbot na alune
Opis problemu:  Problem z odpaleniem hlbota na alune, wywala błąd o włączonym antywirusie, mimo ze wszystkie zapory są powyłączane. Pobierałem na nowo hlbota, alune bez zmian. Jeszcze rano normalnie wszystko działało.
Kiedy i gdzie wystąpił problem: 
Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): 
Logi(*data\logs\najnowszy):

alune blad.png

@ Jozin @ Anadrol  Ja usunąłem mojego antywirusa (płatny Norton) i używam teraz windows defendera tylko i działa. Dostałem odpowiedź od administracji, że błąd z antywirusem czasami się zdarza, a oni nie potrafią go rozwiązać, więc najprościej usunąć antywirusa, jak sugeruje sam bot lub można poczekać parę dni i błąd powinien samoistnie się rozwiązać.

28 minut temu, loock2 napisał:

@ Jozin @ Anadrol  Ja usunąłem mojego antywirusa (płatny Norton) i używam teraz windows defendera tylko i działa. Dostałem odpowiedź od administracji, że błąd z antywirusem czasami się zdarza, a oni nie potrafią go rozwiązać, więc najprościej usunąć antywirusa, jak sugeruje sam bot lub można poczekać parę dni i błąd powinien samoistnie się rozwiązać.

Zrobiłem tak jak napisałeś, odinstalowałem nortona. Mimo że był wyłączony to najwidoczniej nadal stwarzał problem. Dzięki za pomoc

• Plus 1
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...