Jozin 1 Posted March 30, 2023 Report Share Posted March 30, 2023 Czego dotyczy problem: Nie można uruchomic hlbot na alune Opis problemu: Problem z odpaleniem hlbota na alune, wywala błąd o włączonym antywirusie, mimo ze wszystkie zapory są powyłączane. Pobierałem na nowo hlbota, alune bez zmian. Jeszcze rano normalnie wszystko działało. Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
loock2 1 Posted March 31, 2023 Report Share Posted March 31, 2023 Mam ten sam problem, podłączam się do pytania. 1 Link to comment
Anadrol 0 Posted March 31, 2023 Report Share Posted March 31, 2023 równiez z tego powodu od wczoraj nie mogę włączyć bota. Podpinam sie :) Link to comment
MrQueryy 924 Posted April 1, 2023 Report Share Posted April 1, 2023 Wyłączcie skan w czasie rzeczywistym u mnie to pomaga Link to comment
Jozin 1 Posted April 1, 2023 Author Report Share Posted April 1, 2023 4 godziny temu, MrQueryy napisał: Wyłączcie skan w czasie rzeczywistym u mnie to pomaga Wyłączyłem wszystkie zabezpieczenia za pomocą zewnętrznegu programu i nadal to samo ;/ Link to comment
loock2 1 Posted April 1, 2023 Report Share Posted April 1, 2023 @ Jozin @ Anadrol Ja usunąłem mojego antywirusa (płatny Norton) i używam teraz windows defendera tylko i działa. Dostałem odpowiedź od administracji, że błąd z antywirusem czasami się zdarza, a oni nie potrafią go rozwiązać, więc najprościej usunąć antywirusa, jak sugeruje sam bot lub można poczekać parę dni i błąd powinien samoistnie się rozwiązać. Link to comment
Jozin 1 Posted April 1, 2023 Author Report Share Posted April 1, 2023 28 minut temu, loock2 napisał: @ Jozin @ Anadrol Ja usunąłem mojego antywirusa (płatny Norton) i używam teraz windows defendera tylko i działa. Dostałem odpowiedź od administracji, że błąd z antywirusem czasami się zdarza, a oni nie potrafią go rozwiązać, więc najprościej usunąć antywirusa, jak sugeruje sam bot lub można poczekać parę dni i błąd powinien samoistnie się rozwiązać. Zrobiłem tak jak napisałeś, odinstalowałem nortona. Mimo że był wyłączony to najwidoczniej nadal stwarzał problem. Dzięki za pomoc 1 Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted April 21, 2023 Administrators Report Share Posted April 21, 2023 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts