luki1408342 0 Posted April 5, 2023 Report Share Posted April 5, 2023 Może ktoś mi łopatologiczne wytłumaczyć jak zmienić IP na kompie? Dostałem Bana na IP na 2konta i teraz nawet założyć konta na stronie www nie mogę, bo wyskakuje mi komunikat, że Twój adres IP został zablokowany. Posiadam windows 8.1. Próbowałem to robić przez zmianę ustawień karty graficznej - protokół internetowy w wersji 4 (TCP/Ipv4) i zmieniłem z uzyskiwania adresu IP automatycznie na użyj następującego adresu IP. Wpisywałem różne i coś mi się gryzło zawsze i odcinało mi internet, ale obecnie po zmianie internet mam (IP w cmd mam inne niż wcześniej) ale mimo to konta założyć nie mogę. W razie pytań udzielę dodatkowych informacji Link to comment
Quenzo 0 Posted April 5, 2023 Report Share Posted April 5, 2023 2 minuty temu, luki1408342 napisał: Może ktoś mi łopatologiczne wytłumaczyć jak zmienić IP na kompie? Dostałem Bana na IP na 2konta i teraz nawet założyć konta na stronie www nie mogę, bo wyskakuje mi komunikat, że Twój adres IP został zablokowany. Posiadam windows 8.1. Próbowałem to robić przez zmianę ustawień karty graficznej - protokół internetowy w wersji 4 (TCP/Ipv4) i zmieniłem z uzyskiwania adresu IP automatycznie na użyj następującego adresu IP. Wpisywałem różne i coś mi się gryzło zawsze i odcinało mi internet, ale obecnie po zmianie internet mam (IP w cmd mam inne niż wcześniej) ale mimo to konta założyć nie mogę. W razie pytań udzielę dodatkowych informacji vpn... Link to comment
luki1408342 0 Posted April 6, 2023 Author Report Share Posted April 6, 2023 tylko to mi pozostaje? nie ma alternatywy darmowej? Link to comment
SuperNam38xw3 2 Posted April 6, 2023 Report Share Posted April 6, 2023 Wom2 banned my HWID. So every new account showed me "banned". But it was not banned. My Computer was banned. So download HL Spoofer and try to change HWID or another IDs. Link to comment
luki1408342 0 Posted April 10, 2023 Author Report Share Posted April 10, 2023 NIe mogę tego pobrać a mam wył. defender widnows+ w ustawieniach przeglądarki (bezpieczne przeglądanie) + zapore systemu Link to comment
Administrators KacMorderca 709 Posted April 21, 2023 Administrators Report Share Posted April 21, 2023 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts