Cyfer 13 Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 (edited) Czego dotyczy problem: Potwierdzenie logowania z innego ip Opis problemu: Po przerwie, próbowałem zalogować się na stronę bota więc dostałem komunikat że wyślę mi potwierdzenie na emaila ostatnio czekałem parę dni i nic, teraz zaś natknęło mnie na kupno, ale nawet nie mam jak wejść na stronę, bo piszę mi że mam na emailu potwierdzenie a nic tam nie ma Kiedy i gdzie wystąpił problem: str Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): gyazo.com/a0a318bbf2cb6a1df32199e6216c2c71 HELP @ KacMorderca @ Kacper Edited October 30, 2021 by Cyfer Link to comment
Cyfer 13 Posted October 30, 2021 Author Report Share Posted October 30, 2021 (edited) Do kurwy nedzy ktos mi pomoze? Chce se bota kupic do konca promocji a tu nawet jakies jebane potwierdzenie nie chce przyjść na maila.... @ KacMorderca PS sory za nerwy, ale już od ponad tygodnia nie chce mi nic przyjsc na maila... Edited October 30, 2021 by Cyfer Link to comment
Administrators KacMorderca 659 Posted October 30, 2021 Administrators Report Share Posted October 30, 2021 Godzinę temu, Cyfer napisał: Do kurwy nedzy ktos mi pomoze? Chce se bota kupic do konca promocji a tu nawet jakies jebane potwierdzenie nie chce przyjść na maila.... @ KacMorderca PS sory za nerwy, ale już od ponad tygodnia nie chce mi nic przyjsc na maila... Zapraszam wraz z swoim loginem do mnie na PW Link to comment
Administrators KacMorderca 659 Posted October 30, 2021 Administrators Report Share Posted October 30, 2021 Link to comment
Recommended Posts