Remes 0 Posted April 12, 2023 Report Share Posted April 12, 2023 (edited) Czego dotyczy problem: Braku możliwości zmiany czasu w zakładce Questy Opis problemu: Przykład: Jest dung w którym jako pierwszy quest do nagrania klikam npc po czym zakańczam nagranie, następnie po zabiciu bossa nagrywam sekwencje ponownego wejścia i pojawia się taki błąd że zamiast 5s jakie wpisałem ustawia np. 47.34s, 37.77s, 39.67s i w żaden sposób nie jestem tego w stanie zmienić. Nawet wpisując 5s które chcę Kiedy i gdzie wystąpił problem: Akdemia Alune Katakumby Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Edited April 12, 2023 by Remes Link to comment
WaldemarKasta 13 Posted April 13, 2023 Report Share Posted April 13, 2023 Bot zapisuje czas łączny od pierwszego nagranego polecenia. To znaczy, że nawet jak zakończysz nagrywanie czas będzie nadal płynąć. Jedynym wyjściem jest ręczna zmiana czasu. W tym celu wejdź w folder z hlem, zakładka z configami i odpal swój zapisany config przez notatnik 1 @ Kowalski05 żadnego handlu z tym szczawiem! Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted April 21, 2023 Administrators Report Share Posted April 21, 2023 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts