Ognisty Krul 93 Posted May 9, 2023 Report Share Posted May 9, 2023 Czego dotyczy problem: nie działa ograniczenie farm bota o dany zasięg Opis problemu: Gdy ustawie ze farm oby ma działać na przykład w zasięgu 3000 czy nawet 9999 to boss stoi praktycznie obok a farmbot nie reaguje Kiedy i gdzie wystąpił problem: na tamidii od startu Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): 2023 05 09 Link to comment
Ognisty Krul 93 Posted May 9, 2023 Author Report Share Posted May 9, 2023 Dodam ze gdy wyłącze ten zasięg to wszystko działa ale zależy mi właśnie na ogrnieczeniu zasięgu Link to comment
Ognisty Krul 93 Posted May 9, 2023 Author Report Share Posted May 9, 2023 Dobra ogarnięte. Nie wiedziałem ze ograniczenie działa o x zasięgu od danego punktu drogi farm bota. Do zamknięcia Link to comment
dendik21 13 Posted May 10, 2023 Report Share Posted May 10, 2023 nie do konca tak jest, faktycznie sa problemy z tym "ograniczeniem do zasiegu farmbota" nawet jak punkty na trasie są nagrywane co 5 metrow i masz ustawione "9999" zasieg to postac lubi sobie stanac z dupy i czekac tak az nią manualnie nie ruszysz gdzies ;p 1 Link to comment
Ognisty Krul 93 Posted May 10, 2023 Author Report Share Posted May 10, 2023 To prawda często blokuje tez inne funkcje i trzeba ręcznie ruszyć. Najgorszy jest na tamidii ten ogromny zasięg wykrywania metinow i mobow. Próbuje od paru dni DT ustawić i nie da rady tego zrobić, bo metki upadku wykrywa praktycznie z całego DT, a one po przejściu na pieczątki nie znikają. Wtedy postać zamiast za cel obierać moby to chce bić dalej te metki. Nie mam pojęcia jak z tym sobie poradzić;( Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted May 27, 2023 Administrators Report Share Posted May 27, 2023 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts