smietnik12 0 Posted May 11, 2023 Report Share Posted May 11, 2023 Czego dotyczy problem: Bana na Pandorze Opis problemu: Dostałem bana za bota. Problem w tym, że nie mogę również zagrać na świeżym koncie. Nie mogę również założyć konta na stronie ze zwykłych przeglądarek, dopiero z przeglądarki TOR mogę to zrobić, ale po stworzeniu konta nie mogę się zalogować do gry - dostaję komunikat, że konto jest zablokowane. Da się coś z tym zrobić? Kiedy i gdzie wystąpił problem: Bana dostałem wczoraj, na serwerze PandoraMT2. Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
NiedzielnyHacker 6 Posted May 11, 2023 Report Share Posted May 11, 2023 IP zmieniałeś? Link to comment
smietnik12 0 Posted May 11, 2023 Author Report Share Posted May 11, 2023 8 minut temu, NiedzielnyHacker napisał: IP zmieniałeś? Mam stałe IP, próbowałem jakiś sztuczek z internetu, ale nie zadziałały. Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted May 27, 2023 Administrators Report Share Posted May 27, 2023 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts