Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

xenoxmt2 fishbot nie działa

Recommended Posts

Fishbot działa już normalnie. Przed użyciem fishbota wyłów samodzielnie kilka razy ryby z włączonym nagrywaniem. Bot nagra Twoje wyniki i wpisze odpowiednie wartości. Następnie, gdy już to zrobisz, wystarczy dać przynętę (najlepiej robaka) w slot w bocie, puścić go i sam będzie łowił. Przez 3 dni był z nim problem, ale od wczoraj zdążyłem już zarobić 150 SY dzięki poprawkom. 

6 godzin temu, fgk1251 napisał:

Fishbot działa już normalnie. Przed użyciem fishbota wyłów samodzielnie kilka razy ryby z włączonym nagrywaniem. Bot nagra Twoje wyniki i wpisze odpowiednie wartości. Następnie, gdy już to zrobisz, wystarczy dać przynętę (najlepiej robaka) w slot w bocie, puścić go i sam będzie łowił. Przez 3 dni był z nim problem, ale od wczoraj zdążyłem już zarobić 150 SY dzięki poprawkom. 

Wrzucisz config? Bardzo byłbym wdzięczny:)

W dniu 16.05.2023 o 18:35, vMariuszeek napisał:

nie do końca tak działa jak kolega wyżej mówi bo sprawdzałem przed chwilą i co jakiś czas stopuje się sam idk czemu ale musze jeszcze raz go odpalać

Wiesz co, no u mnie działa bez zarzutu. Nie mam pojęcia czemu u ciebie tak jest. Na wędce 2 godzinnej łowi cały czas i ryby wpadają. Jeszcze się nie spotkałem z tym żebym musiał go resetować. Fakt, w pierwszym i drugim dniu serwera fishbot - jak i switchbot - nie działały poprawnie, ale obecnie, wszystko śmiga. Problem ze switchbotem jest tylko taki, że możesz mixować maksymalnie 2 bronie. Przy większej ilości SB strasznie zacina klienta i robi się film stopklatkowy. 

pobrałem to co kolega podesłał, jego config i mi na nim działa, tylko że bardzo długa przerwa jest pomiędzy łowieniem, po złowieniu nie łowi odrazu tylko jest 10sekundowa +/- przerwa ale ogólnie łowi jak powinien, jeśli ktoś ma lepszego configa z mniejsza przerwą to bardzo bym poprosił o podesłanie

22 godziny temu, Spike napisał:

pobrałem to co kolega podesłał, jego config i mi na nim działa, tylko że bardzo długa przerwa jest pomiędzy łowieniem, po złowieniu nie łowi odrazu tylko jest 10sekundowa +/- przerwa ale ogólnie łowi jak powinien, jeśli ktoś ma lepszego configa z mniejsza przerwą to bardzo bym poprosił o podesłanie

No , kit grunt że zapełnia ekwipunek rybkami xd

W dniu 18.05.2023 o 20:00, Spike napisał:

Przerwę możesz sobie sam zmienić poprzez zmianę wartości w menu fishbota. Ja nic nie zmieniałem z tego względu, że w logach gry będzie to wyglądać bardziej legitnie, aniżeli w przypadku gdyby przerwy były krótkie i takie same. Raczej od admina przez grę nie wyrwiesz, bo kiedy podejdzie do ciebie na invie to z automatu wyłącza ci grę. 

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...