mlodyniekumaty 0 Posted May 16, 2023 Report Share Posted May 16, 2023 Czego dotyczy problem: fishbot Opis problemu: nie działa fishbot bo pierw trzeba 1-5 razy spacje i po kilku sekundach trzeba raz spacje kliknąć Da radę to zrobić? Link to comment
fgk1251 6 Posted May 16, 2023 Report Share Posted May 16, 2023 Fishbot działa już normalnie. Przed użyciem fishbota wyłów samodzielnie kilka razy ryby z włączonym nagrywaniem. Bot nagra Twoje wyniki i wpisze odpowiednie wartości. Następnie, gdy już to zrobisz, wystarczy dać przynętę (najlepiej robaka) w slot w bocie, puścić go i sam będzie łowił. Przez 3 dni był z nim problem, ale od wczoraj zdążyłem już zarobić 150 SY dzięki poprawkom. Link to comment
vMariuszeek 0 Posted May 16, 2023 Report Share Posted May 16, 2023 nie do końca tak działa jak kolega wyżej mówi bo sprawdzałem przed chwilą i co jakiś czas stopuje się sam idk czemu ale musze jeszcze raz go odpalać Link to comment
bugi123 0 Posted May 16, 2023 Report Share Posted May 16, 2023 6 godzin temu, fgk1251 napisał: Fishbot działa już normalnie. Przed użyciem fishbota wyłów samodzielnie kilka razy ryby z włączonym nagrywaniem. Bot nagra Twoje wyniki i wpisze odpowiednie wartości. Następnie, gdy już to zrobisz, wystarczy dać przynętę (najlepiej robaka) w slot w bocie, puścić go i sam będzie łowił. Przez 3 dni był z nim problem, ale od wczoraj zdążyłem już zarobić 150 SY dzięki poprawkom. Wrzucisz config? Bardzo byłbym wdzięczny:) Link to comment
fgk1251 6 Posted May 17, 2023 Report Share Posted May 17, 2023 W dniu 16.05.2023 o 18:35, vMariuszeek napisał: nie do końca tak działa jak kolega wyżej mówi bo sprawdzałem przed chwilą i co jakiś czas stopuje się sam idk czemu ale musze jeszcze raz go odpalać Wiesz co, no u mnie działa bez zarzutu. Nie mam pojęcia czemu u ciebie tak jest. Na wędce 2 godzinnej łowi cały czas i ryby wpadają. Jeszcze się nie spotkałem z tym żebym musiał go resetować. Fakt, w pierwszym i drugim dniu serwera fishbot - jak i switchbot - nie działały poprawnie, ale obecnie, wszystko śmiga. Problem ze switchbotem jest tylko taki, że możesz mixować maksymalnie 2 bronie. Przy większej ilości SB strasznie zacina klienta i robi się film stopklatkowy. Link to comment
fgk1251 6 Posted May 17, 2023 Report Share Posted May 17, 2023 19 godzin temu, bugi123 napisał: Wrzucisz config? Bardzo byłbym wdzięczny:) Pewnie, trzymaj. U mnie działa wszystko elegancko. Settings_rybaczek xenox.json 1 Link to comment
bugi123 0 Posted May 17, 2023 Report Share Posted May 17, 2023 2 godziny temu, fgk1251 napisał: Pewnie, trzymaj. U mnie działa wszystko elegancko. Settings_rybaczek xenox.json 9 kB · 1 pobranie Dzięki wielkie, zaraz zobaczę czy działa xd Link to comment
kaczorek33 0 Posted May 18, 2023 Report Share Posted May 18, 2023 4 godziny temu, bugi123 napisał: Dzięki wielkie, zaraz zobaczę czy działa xd Działa? Pytam bo też mam problem z ustawieniem tego :P Link to comment
Spike 0 Posted May 18, 2023 Report Share Posted May 18, 2023 pobrałem to co kolega podesłał, jego config i mi na nim działa, tylko że bardzo długa przerwa jest pomiędzy łowieniem, po złowieniu nie łowi odrazu tylko jest 10sekundowa +/- przerwa ale ogólnie łowi jak powinien, jeśli ktoś ma lepszego configa z mniejsza przerwą to bardzo bym poprosił o podesłanie Link to comment
bugi123 0 Posted May 19, 2023 Report Share Posted May 19, 2023 W dniu 18.05.2023 o 02:25, kaczorek33 napisał: Działa? Pytam bo też mam problem z ustawieniem tego :P Działa, łowił elegancko Link to comment
bugi123 0 Posted May 19, 2023 Report Share Posted May 19, 2023 22 godziny temu, Spike napisał: pobrałem to co kolega podesłał, jego config i mi na nim działa, tylko że bardzo długa przerwa jest pomiędzy łowieniem, po złowieniu nie łowi odrazu tylko jest 10sekundowa +/- przerwa ale ogólnie łowi jak powinien, jeśli ktoś ma lepszego configa z mniejsza przerwą to bardzo bym poprosił o podesłanie No , kit grunt że zapełnia ekwipunek rybkami xd Link to comment
fgk1251 6 Posted May 20, 2023 Report Share Posted May 20, 2023 W dniu 18.05.2023 o 20:00, Spike napisał: pobrałem to co kolega podesłał, jego config i mi na nim działa, tylko że bardzo długa przerwa jest pomiędzy łowieniem, po złowieniu nie łowi odrazu tylko jest 10sekundowa +/- przerwa ale ogólnie łowi jak powinien, jeśli ktoś ma lepszego configa z mniejsza przerwą to bardzo bym poprosił o podesłanie Przerwę możesz sobie sam zmienić poprzez zmianę wartości w menu fishbota. Ja nic nie zmieniałem z tego względu, że w logach gry będzie to wyglądać bardziej legitnie, aniżeli w przypadku gdyby przerwy były krótkie i takie same. Raczej od admina przez grę nie wyrwiesz, bo kiedy podejdzie do ciebie na invie to z automatu wyłącza ci grę. Link to comment
PolishLemur 0 Posted June 10, 2023 Report Share Posted June 10, 2023 (edited) na 20 prób złowienia 0 udanych po pierwszym razie przestaje łowić pobrałem tego configa wyżej i też nic i raz na jakiś czas wyskakuje że złą ilość razy klika Edited June 10, 2023 by PolishLemur Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted July 18, 2023 Administrators Report Share Posted July 18, 2023 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts