smieciara 0 Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 (edited) Czego dotyczy problem: Tradeban Opis problemu: Siema, grał ktoś na Ashura? Przyłapali mnie na odpale, ale nie dostałem bana na konto tylko na handel i sklepy(nie mogę sprawdzać, wystawiać, nic generalnie co związane z handlem), da się to jakoś obejść? Próbowałem spoofera z forum, ale lipa Może ktoś ma jakiś pomysł? Jedyne co przyszło mi do głowy to próbowałem wyrzucić eq poprzez menadżera eq z HLbota, ale też odpada. Kiedy i gdzie wystąpił problem: Ashura Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): --- //Edit Dobra, nieaktualne, wybanowali mnie całkiem Można zamknąć temat. Edited May 26, 2023 by smieciara Link to comment
Dawid2929 1 Posted May 27, 2023 Report Share Posted May 27, 2023 Nowe Konto robic , stare Konto usunoc:) Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted July 18, 2023 Administrators Report Share Posted July 18, 2023 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts