fluffboy 7 Posted November 4, 2021 Report Share Posted November 4, 2021 Nazwa funkcji: ShopBOT Opis jak ta funkcja ma działać: Przydał by sie bot przeszukujący sklepiki. Często szukam np najtańszych zmianek i trudno przekopać sie przez 150 sklepików. Bot miał by na celu wskazanie konkretnego sklepiku z najtańszym itemkiem. Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): Nie mam 6 Link to comment
YokikoYo 3,030 Posted November 5, 2021 Report Share Posted November 5, 2021 Świetny pomysł! Zaoszczędziło by to sporo czasu na przeglądanie dużej ilości shopów Link to comment
XeDyN 1,538 Posted November 17, 2021 Report Share Posted November 17, 2021 Niby propozycja ok aczkolwiek myślę, że są ciekawsze rzeczy do dodania na ten moment. Z drugiej strony nie ma tego na tyle dużo, żeby to aż tak miało mi zaoszczędzić czas xD (zależy co szukamy wiadomo) Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Link to comment
Glinczer 0 Posted April 4, 2022 Report Share Posted April 4, 2022 Świetny pomysł ! był jeszcze jeden taki post ale gdzieś magicznie "zaginął" Link to comment
Administrators KacMorderca 659 Posted April 4, 2022 Administrators Report Share Posted April 4, 2022 2 godziny temu, Glinczer napisał: Świetny pomysł ! był jeszcze jeden taki post ale gdzieś magicznie "zaginął" magicznie "zaginął"? Jest w dziale premium... nawet 2 Link to comment
Glinczer 0 Posted April 4, 2022 Report Share Posted April 4, 2022 1 godzinę temu, KacMorderca napisał: magicznie "zaginął"? Jest w dziale premium... nawet 2 czyli to ze mnie pocpany łeb sorryy Link to comment
Administrators KacMorderca 659 Posted July 30, 2022 Administrators Report Share Posted July 30, 2022 Link to comment
Recommended Posts