Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Rubinum antycheat

SavageMode

Recommended Posts

Czego dotyczy problem: rubinum i inne internationale
Opis problemu: Witam, głownie chodzi mi o rubinum, ale podobny problem mam na innych serwerach zagranicznych na ktorych jest ten sam schemat: antycheat i multiarmblock. Problemem jest to ze nie lece na pelnym odpale, korzystam tylko z farmbota i autopickupa a i tak dostaje bana po kilku godzinach. I tu jest moje pytanie do twórców: jest mozliwosc aktalizacji HL'a zeby stal sie nie wykrywalny? czy dac sobie spokuj z tymi serwerami bo po prostu antycheat jest nie do obejscia? jestem bambikiem w takich kwestiach dlatego zakładam temat, bo nie wiem czy robic sobie nadzieje na rubinum, gdyz serwer bardzo mi sie podoba, czy zaczac grac legalnie albo zmienic serwer xd ale dalej walcze, co zbanuja to zakladam nowe konta i walcze xD 

Własnie też sie dziwie, poleciało mi od wtorku 6 kont i żadne nie wytrzymało 4 godzin bocenia, gdzie jedynymi funkcjami jakich uzywałem był farmbot tylko na metiny i autopickup. A w srode rano puscilem kolejne 2 konta i tym razem już z wallhackiem i tp do metinów i te 2 nowe konta sobie popylają cały dzien bez bana. Tylko że wczesniej zostawiałem konta odpalone na farmie bez zadnej przerwy a teraz obrałem nową taktyke i puszczam boty na 1 godzine armienia, wylogowyuje na chwile i odpalam na kolejną godzine i tak w kółko, no i proilaktycznie jak zobaczyłem na czacie ze banuja kogos za bota to tez na chwile stopowałem i jak sie uspokoiło ze nie bylo komunikatów to odpalałem sie znowu. Myslalem tez ze wszystkie bany to przez GM co mnie sprawdzał i odpalilem boty, po 3 godzinach sprawdzałem czy jakis jest online i nie było nikogo, ale cały czas patrzyłem na ekran, no i bez zadnej captchy nagle mii logło 1 postac, loguje sie spowrotem a tu komunikat ze nie moge sie zalogowac BOT.BAN, drugie konto dalej bociło i po godzinie też logło i banik, a gm zadnego zalogowanego nie było i stwierdzilem ze pewnie antycheat wyłapuje, a ze dzisiaj sobie bociki pracują cały dzien bez przypału to próbuje rozkminic schemat banowania. No i jest jeszcze taka kwestia, że dzisiaj albo był jakiś błąd albo jakis znawca tematu sie bawił (nie znam sie ale sie wypowiem) bo przez dobre kilka godzin na czacie sie pojawiał co chwile komunikat ze zbanowano jedną i tą samą osobe, i wyglądało to tak jakby ktos sie odpalił ale nie mogli go wylogować z serwera, ja wtedy cały czas bylem odpalony i sie zastanawiałem czy czasem ich antycheat nie działa na takiej zasadzie ze wrzuca w kolejke do banowania każdego kogo wyłapie że w logach jest cos podejrzanego , no i kminiłem czy czasem antycheat nie zatrzymał sie na tamtym gosciu i dlatego nikt inny nie dostaje bana. Jakich funkcji używasz?

• 5 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...