Proboszcz 1 Posted November 6, 2021 Report Share Posted November 6, 2021 Nazwa funkcji:Zmiana CH odrazu po zbiciu metka/bossa Opis jak ta funkcja ma działać: Po zbiciu metina czy bossa, automatycznie zmienia ch Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): Link to comment
Moderators Patryczku 1,142 Posted November 7, 2021 Moderators Report Share Posted November 7, 2021 Jest to w sumie dobra propozycja lecz aktualnym rozwiązaniem na to jest po prostu nagranie krótkiej trasy (2/3 sekundy) w okół respu i w autoch zaznaczyć "zmień ch po zakonczeniu trasy" nie jest to niczym trudnym. Link to comment
XeDyN 1,763 Posted November 17, 2021 Report Share Posted November 17, 2021 W dniu 7.11.2021 o 00:08, Proboszcz napisał: Nazwa funkcji:Zmiana CH odrazu po zbiciu metka/bossa Opis jak ta funkcja ma działać: Po zbiciu metina czy bossa, automatycznie zmienia ch Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): Przecież to jest w HLu W dniu 7.11.2021 o 01:00, Patryczku napisał: Jest to w sumie dobra propozycja lecz aktualnym rozwiązaniem na to jest po prostu nagranie krótkiej trasy (2/3 sekundy) w okół respu i w autoch zaznaczyć "zmień ch po zakonczeniu trasy" nie jest to niczym trudnym. Tak jak wielki pan moderator napisał wystarczy dookoła blisko punktu respu bosa na mapie w farmbocie zaznaczyc dwa punkty i jak nie wykryje tam bosa to zmieni channel. Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted November 18, 2021 Administrators Report Share Posted November 18, 2021 Link to comment
Recommended Posts