brighder 0 Posted August 1, 2023 Report Share Posted August 1, 2023 Ma ktoś może sposób na obejście blokad na elitemt2 ? Korzystałem z darmowych spooferów, zmiany numeru seryjnego dysku za pomocą cheat engine ( działało na chwile ale pograłem 5-10 minut i ban wleciał ). Jest nawet problem z zakładaniem nowych kont nie da się tego zrobić korzystając z vpn nawet na telefonie już nie mogę sie zarejestrować. Jeśli ktoś dysponuje jakimś sposobem to byłbym niezmiernie wdzięczny. Link to comment
boczus 3 Posted August 1, 2023 Report Share Posted August 1, 2023 I tak mają logi i bany leca z automatu. Napocisz sie zeby pograc chwile i dostac bana. Idz na inny serwer. 1 Link to comment
Scyzoryk 8 Posted August 1, 2023 Report Share Posted August 1, 2023 ban pewnie po logach bo przypałowe opcje odpalałeś ewentualnie coś z ip może nie zmieniłeś. Konta nie możesz utworzyc na telefonie bo ip na ktorym je tworzyłeś też ci dali bana. Po kilku dniach sie chyba zmienia ip internetu w telefonie albo spróbuj uruchomic ponownie telefon zresetowac ustawienia sieciowe są tam gdzie reset do ustawien fabrycznych Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted August 25, 2023 Administrators Report Share Posted August 25, 2023 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts