Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Elitemt2 - Ban

Olowek5678

Recommended Posts

Czego dotyczy problem: Po stworzeniu konta ban po ok-30-60 min gry. Pytanie po czym banuja? Bo bylem na vpn ,zmienialem ustawienia bota, przez cheatengine tez bylo zmieniane,spoofer tez uzywany. Czy ma ktos jakis pomysl :) ? Generalnie problem pojawil sie po wczorajszej aktualizacji , bo wczesniej bylo bez wiekszych problemów.
Opis problemu: 
Kiedy i gdzie wystąpił problem: 
Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): 
Logi(*data\logs\najnowszy):

Edited by Olowek5678

Wiesz wiadomo ,ze przez 1 h było jechane na bocie, tylko chodzi o to ,ze ostatnio lecialem na 15 kont przez 9 dni i nie miałem ,ani razu bana ,a teraz po godzinie lece : > . Więc pytanie czy dodali coś w aktualizacji? Bo wątpie ,że o godzinach np 3 w nocy na nie popularnym spocie mam ustawiona postac i dostaje bana.

Edited by Olowek5678
2 godziny temu, borewicz94 napisał:

Mam to samo VPN oraz spoofer nawet nie muszę tworzyć postaci a po 1h i tak leci Ban pytanie na co banują wie ktoś coś ?

Dostajesz bana na hwid - diskdrive. Spooferem zmiana wartości i nie masz bana. A co do banow na elitę. Ja dostałem na początku serwera za stanie na spacji na spocie gdzie 95% osób tak robiło także ta administracja tam to żart. Eventy odpalane kiedy się adminowi zachce itp

3 godziny temu, Spytek napisał:

Dostajesz bana na hwid - diskdrive. Spooferem zmiana wartości i nie masz bana. A co do banow na elitę. Ja dostałem na początku serwera za stanie na spacji na spocie gdzie 95% osób tak robiło także ta administracja tam to żart. Eventy odpalane kiedy się adminowi zachce itp

Używam spoofer VPN zalogować się mogę stworzyć konto mogę jeśli zrobię spooferem... Ale po 1h i tak dostaje bana nie ważne czy będę grał na bocie czy nie... Więc jeszcze gdzieś coś wyłapują 

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...