Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Egoria Jakieś cofigi?

Berkot

Recommended Posts

[GA]666 sie do mnie przedwczoraj na dung o 7:20 tpnal, człowiek tu normalnie spi a tu "Player!, Player!" wstałem w 10s chwile pogadalismy i koniec zabawy xDD

A dzień wczesniej też sie do mnie tepali tylko nwm czemu wtedy mi sie upiekło.

Jak coś to autodungi nie są tu zbyt bezpieczne. Jest jeszcze "Kaczynski" w rankingach dungów?czy po banie sie kasuje? Miałem około 3k dungow razem xDDD

Jedyne czego nie udalo mi sie zautomatyzowac to klikanie w róg, aby powtórzyc dungi, Jest na to jakiś sposób  przez hlbota? Tu musialem zastosowac autoclicker przez co moglem latac tylko 1 konto naraz, nonstop ale jednak tylko 1 konto...

Jak chcesz zautomatyzować klikanie jakiegos itema w eq to dodaj go jako auto dopalacz co 1s.

A prawie wszystko inne mozna ogarnac funkcją "Farmbot"

Nie wiem jak jest teraz z poli ale ja ustawilem na 2120s marmurek bo po 2100s sie konczylo poli. Jeśli przy np 1900s by kliknelo w marmur to by odmieniło Cie spowrotem w gracza

Edited by FristajlO

Dzieki. Ja to myślalem, że funkcja ta przenosi aby itemy na npc lub wchodzi ponownie na dunga na serwerach, gdzie od tego jest npc.

Nie wiedzialem ze ta funkcja moze klikac gdziekolwiek mi sie podoba. Przyda się na inne serwery. Jestem 99% pewny, że mam racje a ty nie pisałes o egorii

Edited by FristajlO
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...