bepureme 2 Posted August 23, 2023 Report Share Posted August 23, 2023 (edited) Siema, mam dwa pytania: 1. Czy jest jakiś sposób, aby podczas auto-dungów przy wejściu na dung od nowa, farmbot najpierw biegł do pewnego miejsca i dopiero potem zaczął działanie? Chodzi mi o to, że bot podczas biegnięcia do wyznaczonego punktu bije moby po drodze, a na poziomie trzeba zbić metka (coś jak na pierwszym piętrze w DT), aby na początku pominął te moby i dopiero później je bił 2. Jak ustawić poli oraz skille, żeby przed włączeniem poli bot najpierw włączał aurę? Edited August 23, 2023 by bepureme Link to comment
Ognisty Krul 94 Posted August 23, 2023 Report Share Posted August 23, 2023 (edited) Wystarczy ustalić drogę w farmbocie w "mapa". Pierwszy punkt musi być blisko tego Metina. Gdy to zrobisz, również w farmbocie ustawiasz "ogranicz farmbota do zasięgu" i na górze wpisujesz wartość około 1500. Bot wtedy pominie resztę mobow i będzie bić Metina jeśli tylko Metin ma wyższy ustawiony priorytet. Uwaga ważne: farmbot będzie miał ograniczony zasięg i jeśli chodzi o dt, na następnym piętrze nie będzie bił mobow więc musisz tam ustawić kolejny punkt a najlepiej kilka żeby wszystko zbił. Musisz się trochę tą funkcją pobawić, zapunktować w mapie i na pewno wszystko będzie grać Edited August 23, 2023 by Mungokontakt 1 Link to comment
Ognisty Krul 94 Posted August 23, 2023 Report Share Posted August 23, 2023 (edited) Co do punktu drugiego sprawdź co ile Poli gaśnie. Dajmy na to że jest to 30 minut czyli 1800s. Teraz wklejasz marmur w "Autootwieracz" ustawiasz czas otwierania na 1810s (zanim ustawisz otwieranie pierw odpal ręcznie aurę). Następnie ustaw w "skill" żeby ci aurę odpalal, przemień się i włącz Autootwieracz. Dzięki temu po 1800sekundach gdy marmur się skończy za 10sekund włączy się dopiero następny, a bot będzie miał czas żeby odpalić aurę. Myślę że pomogłem pozdro Edited August 23, 2023 by Mungokontakt 1 Link to comment
bepureme 2 Posted August 23, 2023 Author Report Share Posted August 23, 2023 Dobra, poradzę sobie z tymi instrukcjami Dzięki za pomoc Link to comment
Administrators KacMorderca 713 Posted November 4, 2023 Administrators Report Share Posted November 4, 2023 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts