Cruhy 2 Posted August 27, 2023 Report Share Posted August 27, 2023 (edited) Czego dotyczy pytanie: Czy Astra2 dalej będzie wspieranym serwerem ? Dodatkowe informacje: Edited August 27, 2023 by Cruhy Link to comment
igus1996rr 4 Posted August 28, 2023 Report Share Posted August 28, 2023 Jak zapłacili to nie będzie wspierana pewnie ;D Link to comment
zawszesam 0 Posted September 10, 2023 Report Share Posted September 10, 2023 Czy coś wiadomo w temacie? Link to comment
Szefuncio 5 Posted September 10, 2023 Report Share Posted September 10, 2023 przydało by się jakieś info @ KacMorderca Link to comment
mlodykycia 0 Posted September 11, 2023 Report Share Posted September 11, 2023 (edited) umowa z valiumem byla bledem, bledem ktory was nic nie nauczyl xppp Edited September 11, 2023 by mlodykycia Link to comment
Dydek123 0 Posted September 11, 2023 Report Share Posted September 11, 2023 Tez sie podpinam pod temat, jakis official statement? @ KacMorderca Link to comment
Administrators Guto 9 Posted September 11, 2023 Administrators Report Share Posted September 11, 2023 Witam, Astra wprowadziła prywatny antycheat, który był dotychczas tylko i wyłącznie na serwerze misali. Spędziłem kilkanaście godzin próbując pokonać jego zabezpieczenia ale wszystko to bezskutecznie. Na chwilę obecną wyczerpałem wszelkie pomysły i nie wiem kiedy oraz czy, uda mi się pokonać go. Dodam na swoją obronę, że ten antycheat podobno kosztował 20 tysięcy euro i nie ma na rynku żadnego cheata, który by go pokonał obecnie. Prosiłbym o zachowanie powagi i nie szukanie wszędzie jakichś sensacji jakobyśmy się dogadywali z serwerami. Jesteśmy z wami z tym temacie szczerzy i przyznaliśmy się do jednorazowego błędu. Reszta przypadków o które nas podejrzewacie to po prostu kwestie podobne do tej, gdzie po prostu nie potrafimy zwyczajnie zrobić danej rzeczy. Cały czas się rozwijamy, ale pewnych barier nie da się przeskoczyć. Pozdrawiam cieplutko 1 1 1 3 Link to comment
Spytek 8 Posted September 16, 2023 Report Share Posted September 16, 2023 Kij z ta astra. Ludzie płaca za vipa. Serwerowy wygrywają głosowania a z waszej strony cisza. Wczoraj ruszyła samia i sadzać po głosowaniu trochę ludzi na to czeka. Wydaje mi się ze napisanie, trwają prace, dodamy jak najszybciej nie jest czasochłonne a poprawi kontakt z społeczeństwem. Pozdro Link to comment
Cruhy 2 Posted September 16, 2023 Author Report Share Posted September 16, 2023 Na ta Astre wystarczyłby FarmBot żeby mocno ułatwić grę. Dodali teraz w cliencie automatyczny resp bosów Link to comment
kiosk123 5 Posted September 17, 2023 Report Share Posted September 17, 2023 W dniu 11.09.2023 o 23:16, Guto napisał: Witam, Astra wprowadziła prywatny antycheat, który był dotychczas tylko i wyłącznie na serwerze misali. Spędziłem kilkanaście godzin próbując pokonać jego zabezpieczenia ale wszystko to bezskutecznie. Na chwilę obecną wyczerpałem wszelkie pomysły i nie wiem kiedy oraz czy, uda mi się pokonać go. Dodam na swoją obronę, że ten antycheat podobno kosztował 20 tysięcy euro i nie ma na rynku żadnego cheata, który by go pokonał obecnie. Prosiłbym o zachowanie powagi i nie szukanie wszędzie jakichś sensacji jakobyśmy się dogadywali z serwerami. Jesteśmy z wami z tym temacie szczerzy i przyznaliśmy się do jednorazowego błędu. Reszta przypadków o które nas podejrzewacie to po prostu kwestie podobne do tej, gdzie po prostu nie potrafimy zwyczajnie zrobić danej rzeczy. Cały czas się rozwijamy, ale pewnych barier nie da się przeskoczyć. Pozdrawiam cieplutko Wlaśnie dzisiaj bylem swiadkiem jak jakis polak stal sobie sura a wokoło niego padały metki, także jest juz cos co pokonało tego antycheata :p 1 Link to comment
Dusia 1 Posted September 20, 2023 Report Share Posted September 20, 2023 W dniu 17.09.2023 o 22:39, kiosk123 napisał: Wlaśnie dzisiaj bylem swiadkiem jak jakis polak stal sobie sura a wokoło niego padały metki, także jest juz cos co pokonało tego antycheata :p To było napisać do tego polaczka o nazwe cheata 1 Link to comment
artciss123 1 Posted September 28, 2023 Report Share Posted September 28, 2023 Będzie ta Astra w końcu czy nie xd? Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted November 4, 2023 Administrators Report Share Posted November 4, 2023 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts