Cruhy 3 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 (edytowane) Czego dotyczy pytanie: Czy Astra2 dalej będzie wspieranym serwerem ? Dodatkowe informacje: Edytowane 27 Sierpnia 2023 przez Cruhy Odnośnik do komentarza
igus1996rr 4 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Jak zapłacili to nie będzie wspierana pewnie ;D Odnośnik do komentarza
zawszesam 0 Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Czy coś wiadomo w temacie? Odnośnik do komentarza
Szefuncio 5 Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 przydało by się jakieś info @ KacMorderca Odnośnik do komentarza
kagemaru 0 Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 (edytowane) umowa z valiumem byla bledem, bledem ktory was nic nie nauczyl xppp Edytowane 11 Września 2023 przez mlodykycia Odnośnik do komentarza
Dydek123 0 Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Tez sie podpinam pod temat, jakis official statement? @ KacMorderca Odnośnik do komentarza
Administrator Guto 15 Opublikowano 11 Września 2023 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Witam, Astra wprowadziła prywatny antycheat, który był dotychczas tylko i wyłącznie na serwerze misali. Spędziłem kilkanaście godzin próbując pokonać jego zabezpieczenia ale wszystko to bezskutecznie. Na chwilę obecną wyczerpałem wszelkie pomysły i nie wiem kiedy oraz czy, uda mi się pokonać go. Dodam na swoją obronę, że ten antycheat podobno kosztował 20 tysięcy euro i nie ma na rynku żadnego cheata, który by go pokonał obecnie. Prosiłbym o zachowanie powagi i nie szukanie wszędzie jakichś sensacji jakobyśmy się dogadywali z serwerami. Jesteśmy z wami z tym temacie szczerzy i przyznaliśmy się do jednorazowego błędu. Reszta przypadków o które nas podejrzewacie to po prostu kwestie podobne do tej, gdzie po prostu nie potrafimy zwyczajnie zrobić danej rzeczy. Cały czas się rozwijamy, ale pewnych barier nie da się przeskoczyć. Pozdrawiam cieplutko 1 1 1 3 Odnośnik do komentarza
Spytek 8 Opublikowano 16 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Kij z ta astra. Ludzie płaca za vipa. Serwerowy wygrywają głosowania a z waszej strony cisza. Wczoraj ruszyła samia i sadzać po głosowaniu trochę ludzi na to czeka. Wydaje mi się ze napisanie, trwają prace, dodamy jak najszybciej nie jest czasochłonne a poprawi kontakt z społeczeństwem. Pozdro Odnośnik do komentarza
Cruhy 3 Opublikowano 16 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Na ta Astre wystarczyłby FarmBot żeby mocno ułatwić grę. Dodali teraz w cliencie automatyczny resp bosów Odnośnik do komentarza
kiosk123 5 Opublikowano 17 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 W dniu 11.09.2023 o 23:16, Guto napisał: Witam, Astra wprowadziła prywatny antycheat, który był dotychczas tylko i wyłącznie na serwerze misali. Spędziłem kilkanaście godzin próbując pokonać jego zabezpieczenia ale wszystko to bezskutecznie. Na chwilę obecną wyczerpałem wszelkie pomysły i nie wiem kiedy oraz czy, uda mi się pokonać go. Dodam na swoją obronę, że ten antycheat podobno kosztował 20 tysięcy euro i nie ma na rynku żadnego cheata, który by go pokonał obecnie. Prosiłbym o zachowanie powagi i nie szukanie wszędzie jakichś sensacji jakobyśmy się dogadywali z serwerami. Jesteśmy z wami z tym temacie szczerzy i przyznaliśmy się do jednorazowego błędu. Reszta przypadków o które nas podejrzewacie to po prostu kwestie podobne do tej, gdzie po prostu nie potrafimy zwyczajnie zrobić danej rzeczy. Cały czas się rozwijamy, ale pewnych barier nie da się przeskoczyć. Pozdrawiam cieplutko Wlaśnie dzisiaj bylem swiadkiem jak jakis polak stal sobie sura a wokoło niego padały metki, także jest juz cos co pokonało tego antycheata :p 1 Odnośnik do komentarza
Dusia 1 Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 W dniu 17.09.2023 o 22:39, kiosk123 napisał: Wlaśnie dzisiaj bylem swiadkiem jak jakis polak stal sobie sura a wokoło niego padały metki, także jest juz cos co pokonało tego antycheata :p To było napisać do tego polaczka o nazwe cheata 1 Odnośnik do komentarza
artciss123 1 Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Będzie ta Astra w końcu czy nie xd? Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 4 Listopada 2023 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi