Mlody 0 Posted August 29, 2023 Report Share Posted August 29, 2023 Czego dotyczy pytanie: Czy jest mozliwosc zmiany IP co okno metina np 3 konta i 3 oddzielnych IP. Czesc jestem nowym czlonkiem tej grupy gram na hlbocie okolo 10 dni i moje pytanko brzmi czy jest mozliwosc zmiany ip co konto bo jak przychodzi do bana to jak zbanuja mi 1 konto to leca odrazu wszystkie konta czy ten Proxy jest wlasnie od tego bo czytam i patrze sam i wydaje mi sie ze chyba tak. i czy jak ban poleci na konto jest mozliwosc wejscia na niego za pomoca hlbota czy nie ? Dzieki za podpowiedz. Link to comment
Ognisty Krul 93 Posted August 29, 2023 Report Share Posted August 29, 2023 Dokładnie tak jak piszesz, funkcja proxy od tego właśnie jest. Są darmowe proxy jak i płatne. Darmowe działają, ale niestety ping nie jest wtedy zbyt wysoki i nadają się maksymalnie na jakiegoś kopacza lub czasem fishbota. Dobre płatne nadają się jak jak najbardziej do normalnej gry. Ale pamiętaj że ta metoda nie daje 100% pewności na brak bana na wszystkie konta, bo często serwery dają bana nie tylko na IP. 1 Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted November 4, 2023 Administrators Report Share Posted November 4, 2023 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts