Andrew 3 Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 Czego dotyczy problem: blokada kont Opis problemu: Witam , mam pytanie związane z blokada kont , bo jak kolega kiedyś napisał dostał blokade na wszystkie konta , a ja dostaje cały czas na te same , reszta chodzi bez jakiejkolwiek blokady , dlatego przychodzę z zapytaniem dlaczego tak jest czy te postacie już są wpisane w systemie że grają nie legalnie czy jak ? Kiedy i gdzie wystąpił problem: egoria Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnow 3 Link to comment
Maks 0 Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 Podpinam się pod pytanie Link to comment
dymjapa12 0 Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 Podpinam się pod pytanie Również Link to comment
Hades 549 Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 Konta są oznaczane przez system antycheat i dane konto będzie wykrywało. Mi wykrywało antyodpychanie i nieodpychanie mobów. Te opcje są wykrywane w logach. Jest to swojego rodzaju "ostrzeżenie", bo poziom sprawdzania i banowania graczy jest na praktycznie zerowym poziomie. Co najwyżej dungi są trzepane czasem (też niedokładnie), a z mapy 130 i 150 szło uzbierać w jedną noc ponad 120w z czystych yang. 1 Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted November 4, 2023 Administrators Report Share Posted November 4, 2023 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts