niewiemniewiem 0 Posted October 31, 2023 Report Share Posted October 31, 2023 Czego dotyczy problem: Perm Nerwia2 Opis problemu: Dostałem perma na kompa, na serwer udało mi się logować przy użyciu HLSpoofera od PAWŁA. Udawało mi się logować do dzisiaj. Od dziś nie mogę zalogować się nawet ze spooferem. Ktoś wie od czego to może zależeć? Ktoś wie na co banują na Nerwii i co ewentualnie mogę zrobić? Konta nie są zbanowane, bo logowałem się na nie na innym kompie i nie ma problemu. Kiedy i gdzie wystąpił problem: Ostatnie pomyślne logowanie: Niedziela. Dziś już się nie udało. Link to comment
sebag9999 0 Posted November 1, 2023 Report Share Posted November 1, 2023 Dostałem ostatnio bana na wom2, nie udało się zalogować zmieniając hwid. Gdzieś tam wyczytałem że można spróbować przepiąć dysk w inny slot. Nie mam pojęcia jak wygląda to w teraźniejszych komputerach z tej epoki bo mój pc ma około 10 lat. Zajrzałem do środka komputera, miałem dwa sloty Sata w płycie głównej, pod jednym miałem wpiaty dysk a pod drugim nagrywarkę dvd. Wypialem całkiem dvd i w tego slota SATA wpialem dysk. Odpaliłem komputer i mogłem zalogować się do gry. Możesz zobaczyć u ciebie jak to wygląda. Link to comment
topolek1 4 Posted November 9, 2023 Report Share Posted November 9, 2023 tez dostalem perma i nie wiec jak to obejsc Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted January 24 Administrators Report Share Posted January 24 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts